Θοδωρής Μαραντίνης: Όλες οι λεπτομέρειες για το ταξίδι του στη Ρώμη!

Ένα ξεχωριστό διήμερο στην Ιταλία ετοιμάζεται να περάσει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama θα ταξιδέψει στην αιώνια πόλη την Κυριακή το πρωί, λίγες μόλις ώρες μετά το live του με το δυναμικό συγκρότημα στο Camorra.

Ο λόγος που ο Θοδωρής θα βρεθεί στη Ρώμη είναι επαγγελματικός αφού θα πάρει μέρος στο «Special Live Event» της Nathalie, με μεγάλα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής. Με τη Nathalie μάλιστα θα ερμηνεύσει κι ένα ντουέτο!

Πρόκειται για την μεγάλη επιτυχία των Onirama «Κλεψύδρα» στην οποία η γνωστή ιταλίδα τραγουδίστρια έδωσε ιταλικούς στίχους και στην παρουσιάσαμε αποκλειστικά στο TLIFE σε μία unplugged εκδοχή.

Η Nathalie είναι ενθουσιασμένη από την συνεργασία της με τον Θοδωρή. «Ο Θοδωρής είναι ένα καταπληκτικός καλλιτέχνης. Έχω εντυπωσιαστεί με τις διαφορετικές αποχρώσεις της μουσικής των Onirama. Δίνει όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, και επιπλέον έχει την περιέργεια να τραγουδήσει σε άλλες γλώσσες, κάτι που έχουμε κοινό. Ανυπομονώ να βρεθούμε στη σκηνή μαζί», δήλωσε σε συνεντευξή της στο TLIFE, λίγα 24ωρα πριν από τη συναυλία στη Ρώμη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Ιταλίδας τραγουδίστριας

Την ίδια ανυπομονησία φαίνεται να έχει κι ο Θοδωρής να ξαναβρεθεί στην Ιταλία και να τραγουδήσει αφού πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την παρακάτω φωτογραφία που είναι από την live εμφάνισή του στο ραδιόφωνο της Rai, λίγους μήνες νωρίτερα.


«Σίγουρα θα υπάρχει η μουσική μου, τόσο με πιο soft αλλά και πιο rock στιγμές, θα δείτε υπέροχους καλεσμένους πάνω στη σκηνή μαζί μου, με δικά μου και δικά τους τραγούδια. Θα είναι σαν ένα πάρτι με φίλους», είπε στο TLIFE. Εκτός από τον Θοδωρή στη σκηνή του Auditorium Parco della Musica θα δούμε ακόμα τον Raf και τον Roberto Casalino.

/

Ο Θοδωρής θα μείνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Ρώμης, ενώ στην ιταλική πρωτευούσα θα είναικαι το TLIFE για να σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ!

Stay tuned #TlifeGoesToItaly

Read More

And More