Θοδωρής Μαραντίνης -  Σίσσυ Χρηστίδου: Μαίνεται η κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα! Με εξώδικο απαντά το ζευγάρι

Θοδωρής Μαραντίνης –  Σίσσυ Χρηστίδου: Μαίνεται η κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα! Με εξώδικο απαντά το ζευγάρι | tlife.gr

Και η κόντρα ανάμεσα στον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Παπανώτα συνεχίζεται, με τις τελευταίες δηλώσεις του δημοσιογράφου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αντί να εξομαλύνουν την κατάσταση. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο και θιγμένο έπειτα από όσα ακούστηκαν με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα, να αποκαλύπτει μέσα από τα video στα Instagram stories της πως δεν θα δημοσιεύσει κάποιο video όπως είχε υποσχεθεί, γιατί τα πράγματα έχουν πάρει πια άλλη τροπή. Ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, αναφέρεται πως το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά, στέλνοντας εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα μέσω του δικηγόρου τους Νίκου Αγαπηνού.

«Ξέρω  ότι για σήμερα σας είχα υποσχεθεί ένα video, αλλά το video αυτό δεν θα παίξει γιατί τα πράγματα πήραν πολύ διαφορετική τροπή. Οπότε  δεν θα παίξω κάτι, δεν θα σας πω κάτι. Λυπάμαι γιατί όσα ήθελα να πω δεν έχουν να κάνουν μόνο με εμένα. Μια άλλη τοποθέτηση ήθελα να κάνω, την οποία δυστυχώς δεν θα κάνω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από video που ανέβασε στα social media, αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση έχει πάρει πια πιο σοβαρή τροπή.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του Έθνους, αποκαλύπτει πως μέσω του δικηγόρου του ζευγαριού κ. Νίκου Αγαπηνού έχει σταλεί εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα, ώστε να ανακαλέσει όλα όσα είπε και έθιξαν τον Θοδωρή Μαραντίνη, την Σίσσυ Χρηστίδου και την οικογένειά τους!

Το εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα

Το εξώδικο που έχει σταλεί στον Δημήτρη Παπανώτα από το δικηγορικό γραφείο του κ. Νίκου Αγαπηνού, σύμφωνα με το Έθνος  αναφέρει:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, όταν στο πάνελ της εκπομπής Happy Day, συζητήθηκε η εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου στο φιλανθρωπικό gala “Taste the fashion”. Τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά της παρουσιάστριας από τον Δημήτρη Παπανώτα και την υπόλοιπη ομάδα προκάλεσαν αντιδράσεις.

Λίγο αργότερα, θέλοντας να την στηρίξει, ο Θοδωρής Μαραντίνης έγραψε στο Instagram: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή.  Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.

Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.

Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!

Θ.».

View this post on Instagram

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους! Θ.

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που άναψαν «φωτιές»

Και φυσικά δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha: ««Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους» να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Τα τελευταία λόγια, μάλιστα του δημοσιογράφου στάθηκαν η αφορμή για να μην κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχολιασμό το ζευγάρι και να ακολουθήσει τη νομική οδό. Το μόνο σίγουρτο πάντως, είναι πως σε αυτήν τη δύσκολη και άβολη στιγμή, όλη η οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη παραμένει αγαπημένη και ενωμένη!

Η φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι αγκαλιά με τα παιδιά του

READ more