Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Μαζί στο πάρτι γενεθλίων του μικρού τους γιου! [pics,vids]

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Μαζί στο πάρτι γενεθλίων του μικρού τους γιου! [pics,vids] | tlife.gr

Ο μικρός γιος του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Μιχαήλ Άγγελος, γνωστός και ως Mike είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με όλη την οικογένεια. Ο γλυκός μπόμπιρας που έγινε έξι χρόνων έκανε ένα μεγάλο πάρτι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και διασκέδασε με τους γονείς του, τους φίλους του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Και μπορεί η Σίσσυ και ο Θοδωρής να έχουν ακολουθήσει πια δρόμους χωριστούς, οι δυο τους όμως έχουν ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά τους και δεν θα μπορούσαν παρά να βρεθούν μαζί στο birthday party του μικρού τους πρίγκιπα. Το event μάλιστα, οργανώθηκε στο ζοωλογικό κήπο που λατρεύουν τα παιδιά και αφού μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν finger food, αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα με τον Σκούμπι Ντου, έκαναν βόλτα για να δουν τα ζώα και να τα ταΐσουν!

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα οι δυο γονείς ανέβασαν στο Instagram τους λόγια αγάπης για τον Mike τους με την Σίσσυ Χρηστίδου να γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω γνωρίσει πλάσμα που να μπορεί να δώσει αγάπη όσο απλόχερα τη δίνεις εσύ… Ηλιαχτίδα μου παντοτινή… Γέμισες φως τη ζωή μας από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο αυτό. Την πρώτη εκείνη μέρα… 29.08.13. Και συνεχίζεις κάθε μέρα από τότε… Έξι χρόνια τώρα… Χρόνια πολλά ήλιε μου.. Λατρεία μου μεγάλη…».

Και τον  Θοδωρή να συμπληρώνει: «My name is Mike… Super Mike … and today is my birthday».

Στο πάρτι βρέθηκε φυσικά και ο νονός του μικρού Mike Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και λίγοι καλοί φίλοι του Θοδωρή και της Σίσσυς. Και φυσικά ο μεγάλος αδελφός Φίλιππος Ραφαήλ και η παρέα του μικρού Mike.

Δες φωτογραφίες:

Να τους ζήσει!

 

READ more