Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Το ντουέτο τους στην πιο εντυπωσιακή έναρξη των Mad VMA [vid]

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η ευχάριστη έκπληξη των Mad VMA 2018 by Coca-Cola and McDonald’s. Το λαμπερό ζευγάρι άνοιξε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής με ένα ξεχωριστό ντουέτο, για το τραγούδι “Κλείσε τα μάτια“. Μπορεί να μας είχαν ήδη ενημερώσει για την συνύπαρξή τους στη σκηνή, μέσα από τα social media τους, αλλά το live act που παρουσίασαν κέρδισε τις εντυπώσεις!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναλαμβάνει το ρόλο της “τραγουδίστριας” και φυσικά ένιωθε απόλυτη ασφάλεια στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων μέσα από το κοινό και συνάντησε στο on stage το ντουέτο του αλλά και το δυναμικό συγκρότημα που με την εμφάνισή τους αυτή έκαναν πιο όμορφη εισαγωγή στην μουσική βραδιά που ακολούθησε.

https://instagram.com/p/BkivM01nr7_/?taken-by=thodorismarantinis_official

Η Σίσσσυ και ο Θοδωρής αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και το τελευταίο διάστημα έχουν ενωθεί και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα κοινό κανάλι στο YouTube το οποίο ονομάζεται Visit My Greece και μας ξεναγούν, με το δικό τους τρόπο, σε όμορφα μέρη της Ελλάδας. Η χημεία τους είναι κάτι που φαίνεται όλα τους τα video και που ξεχώρισε και στη σκηνή των Mad Video Music Awards.

https://instagram.com/p/Bkio1nnn4i3/?taken-by=sissychristidou

Δες την εντυπωσιακή έναρξη των Mad Video MUsic Awards 2018:

Read More

And More