Θοδωρής Παρασχάκης: Συγκλονίζει ο ράπερ – «Είδα τη μητέρα μου μέσα σε λίμνη αίματος»

«Μπήκα στο σπίτι και αντίκρισα τη μητέρα μου μέσα σε μία λίμνη αίματος». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο ράπερ Θοδωρής Παρασχάκης ή αλλιώς Black Vubez, περιγράφει στον Βαγγέλη Καράλη και την εφημερίδα Espresso την οικογενειακή τραγωδία που έζησε και αποκαλύπτει την άγρια κακοποίηση που δεχόταν η μητέρα του από τον σύντροφό της, όταν ο τραγουδιστής ήταν έφηβος.

Ο 27χρονος Θοδωρής Παρασχάκης βρίσκοντας μεγάλη δύναμη ψυχής για πρώτη φορά μιλά δημόσια για την κόλαση που ζούσε βλέποντας τη μητέρα του να κακοποιείται από τον σύντροφό τα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο στα 16 του να καλέσει την Αστυνομία. «Η μητέρα μου είχε χωρίσει από τον πατέρα μου, όταν ήμουν μικρός. Από τότε βίωσε σωματική και λεκτική κακοποίηση δύο φορές με τον δεύτερο σύντροφό της. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όταν μπήκα σπίτι και την είδα σε μία λίμνη αίματος.

Όταν η μητέρα μου χώρισε με τον πατέρα μου, μέναμε μαζί. Η πρώτη φορά που δέχτηκε κακοποίηση ήταν όταν ήμουν 14 ετών από τον τότε σύντροφό της. Η δεύτερη φορά όμως ήταν εφιαλτική, όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών. Μία εικόνα που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, ήταν το σημείο που είπα “ως εδώ”», λέει με σπασμένη φωνή και συνεχίζει: «Θυμάμαι μπήκα στο σπίτι και αντίκρισα μία λίμνη αίματος, το σπίτι άνω κάτω λες και είχε γίνει σεισμός, και τη μητέρα μου με πρησμένο μάτι, ο σύντροφός της άφαντος, το είχε βάλει στα πόδια. Προσπάθησα να κρατήσω τη μητέρα μου μακριά από αυτόν, αλλά πάντα επέστρεφε.

Μάλιστα, την επόμενη φορά που την κακοποίησε, κάλεσα την αστυνομία, αλλά η μητέρα μου είπε στους Αστυνομικούς ότι δεν συνέβη τίποτα»!

Read More

And More