Θωμαή Απέργη: Εκδρομή στη Βοιωτία!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των εκδρομών, αφού τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σε κρατήσει στην πόλη όταν έχεις ελεύθερο χρόνο. Η Θωμαή Απέργη δεν ξέφυγε από την διάθεση της εποχής κι έτσι βρέθηκε από την Αθήνα στη Βοιωτία. Με αθλητικό look η όμορφη τραγουδίστρια ταξίδεψε στην κοντινή Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε το μοναστήρι του Όσιου Λουκά που βρίσκεται κοντά στο χωριό Στείρι.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις


Η Θωμαή Απέργη άλλωστε έχει μιλήσει ανοιχτά για την κοντινή σχέση της με την εκκλησία αφού έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως πιστεύει βαθιά. “Πιστεύω πολύ στον Θεό. Η πίστη είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή μου. Εχω τον πνευματικό μου και την ηγουμένη που συμβουλεύομαι και παίρνω δύναμη”, δήλωνε χαρακτηριστικά η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Διόλου τυχαίο λοιπόν δεν είναι που επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό αφού εκτός από την ελληνική φύση στους πρόποδες του βουνού Ελικώνα, θαύμασε και την αρχιτεκτονική της σημαντικής Μονής που περιλαμβάνεται στην κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Read More

And More