Θωμαΐς Ανδρούτσου: Ο λόγος που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και η νέα ζωή

Για τη μεγάλη στροφή στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια μίλησε η Θωμαΐς Ανδρούτσου στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να εγκαταλείψει την υποκριτική και να ασχοληθεί με το breathwork χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο μιας επιστροφής της στο σανίδι ή την τηλεόραση.

«Πλέον ασχολούμαι με το breathwork. Αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μια συγκεκριμένη τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία του διοξειδίου του άνθρακα και του οξυγόνου στο αίμα άρα και στον εγκέφαλο. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου που μπορούμε να πούμε ότι είναι ο εγωικός νους… » ανέφερε η Θωμαΐς Ανδρούτσου εξηγώντας τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί το breathwork.

«Ζοριζόμουν ψυχολογικά και δεν ένιωθα πολύ καλά. Ένιωθα στριμογμένη και από χρόνους, και από συνθήκες. Δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για μένα… Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη αλλά, τις είχα αφήσει πίσω μου. Είναι ένα δώρο όταν μας συμβαίνει μια κρίση πανικού και έρχεται να μας δείξει ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για μας. Σε κάτι μας πιέζουμε

Δε μου λείπει το θέατρο και η τηλεόραση. Δεν αναπολώ στιγμές. Με κάποιο τρόπο έρχομαι σε πολύ πιο ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους απ’ ότι ερχόμουν στο θέατρο. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να ξαναβρεθώ σε μια σκηνή ή σε μια κάμερα αλλά αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πιο ουσιαστικό για μένα. Οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές δεν έχουν σταματήσει και αυτό με χαροποιεί. Δε μπορώ όμως ξαφνικά να τα παρατήσω όλα αυτά και να πάω να κάνω 10 ώρες γύρισμα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Read More

And More