Θρίλερ δίχως τέλος στον Πειραιά με την απαγωγή του επιχειρηματία - Τι λέει ο πατέρας του στο «Μαζί σου» (video)

Θρίλερ δίχως τέλος στον Πειραιά με την απαγωγή του επιχειρηματία – Τι λέει ο πατέρας του στο «Μαζί σου» (video) | tlife.gr

Συμπληρώθηκε ήδη το πρώτο 24ωρο από την αρπαγή του 50χρονου επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών. Χωρίς καμία επικοινωνία με τους δράστες η ανησυχία της οικογένειας εντείνεται. Το περιστατικό συνέβη στις 09:00 το πρωί, σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά. Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Η αρπαγή έγινε αστραπιαία, ωστόσο, η οικιακή βοηθός από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, ξεσήκωσε με τις φωνές της.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» για αυτό που συνέβη στον γιο του, φανερά αναστατωμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. «Έπεσα από τα σύννεφα. Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο δεν έχω μάθει… Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει, λείπουν στην Αράχωβα κι έρχονται πίσω να δουν τι έχει γίνει… Πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι… Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει… Δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more