Θρίλερ με τη δολοφονία της αστρολόγου – “Δεν τη σκότωσα εγώ” ισχυρίζεται ο εραστής της

Νέα δεδομένα στην δολοφονία της διάσημης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη που έγινε χθες στην Κηφισιά προκύπτουν από την αλλαγή της κατάθεσης του εραστή της. Ο 43χρονος ισχυρίστηκε οτι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος και αποκάλυψε οτι υπήρχε και τρίτο άτομο μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Συμφωνα με πληροφορίες του Newsit, o 43χρονος που γόνος παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας, αργά χθες το βράδυ, άλλαξε την αρχική του κατάθεση και ενέπλεξε ένα ακόμη άτομο στο θριλερ της Κηφισιάς.
Είπε λοιπόν στους αστυνομικούς οτι στο μοιραίο αυτοκίνητο δεν ηταν μόνο εκείνος και η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, αλλά και ένας ακόμη άνδρας, με τον οποίο η αστρολόγος είχε σχέση κατά το παρελθόν. Παραδέχεται ωστόσο οτι ήταν στο σπίτι της πριν το φονικό και διασκεδαζε μαζί της και πως τον μετέφερε με το αυτοκίνητο στο σπιτι του.
“Από εκεί και μετά, δε θυμάμαι τίποτα καθως είχα πιει πολύ” είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.
Αμέσως οι έμπειροι αστυνομικοί που χειριζονται την υπόθεση άρχισαν να ερευνούν αν οι ισχυρισμοί του 43χρονου έχουν βάση. Εντόπισαν τον άνδρα που τους υπέδειξε και σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν πως το άτομο αυτο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας της Νατάσας Λιβάνη.
Ο 43χρονος που είναι διαζευγένος και πατέρας ενός παιδιού, δεν έχει επιλέξει δικηγόρο καθώς δεν έχει χρήματα για να τον πληρώσει και αναμένεται να του ορίσει συνήγορο το ελληνικό δημόσιο.

Read More

And More