Θρίλερ με τη δολοφονία της Μις Ονδούρα – Σκότωσαν και τον στυλίστα της

Μυστήριο με το θάνατο της Μις Ονδούρα Maria Jose Alvarado. Το μοντέλο που θα συμμετείχε στα καλλιστεία για Μις Κόσμος είχε εξαφανιστεί με την αδελφή του, μετά από ένα πάρτυ και λίγες μέρες αργότερα οι δυο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές.
Ο αρραβωνιαστικός της αδελφής της, που συνελήφθη για την απαγωγή και το φόνο τους, ομολόγησε το έγκλημά του. Ωστόσο, η αστυνομία εκτιμά ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Και να που τώρα έρχεται ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός να μπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Καθώς μετά τα δυο κορίτσια βρέθηκε νεκρός και ο στυλίστας του μοντέλου. Ο Luis Alredo Garcia ήταν στενός συνεργάτης της Μις Ονδούρα και βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματός του στο Sandy Bay, δεμένος και με μαχαιρωμένος στο λαιμό…
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο στυλίστας έλειπε για αρκετές μέρες χωρίς να δώσει σημεία ζωής και ενδέχεται να ήταν αγνοούμενος την ίδια περίοδο με τα κορίτσια. Αυτός είναι και ο λόγος που η αστυνομία ξεκίνησε νέες έρευνες και ελέγχει ακόμη και το αν συνδέονται μεταξύ τους οι φόνοι.

Read More

And More