Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία – Η έκκληση της οικογένειας του στο Newsit

Τον δικό της γολγοθά βιώνει τις τελευταίες 10 ημέρες η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 10 ημέρες από το Μαρκόπουλο Αττικής και εώς τώρα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, πατέρας μιας κόρης 17 εών, το απόγευμα του Σαββάτου στις 31/3/2012, βρισκόταν σε τραπέζι στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Κάποια στιγμή γύρω στις 18.45 δέχθηκε τηλεφώνημα και αποχώρησε για ένα ραντεβού ενημερώνοντας την παρέα του πως θα επιστρέψει σε μία ώρα. Μάλιστα προτού φύγει για το ραντεβού τηλεφώνησε στην αδελφή του για να την καλέσει στο τραπέζι. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν οι συγγενείς του.
Αφού πέρασε η μια ώρα και ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στην παρέα του άρχισαν να του τηλεφωνούν επίμονα όμως κανείς δε σήκωνε το τηλέφωνο. Μάλιστα γύρω στις 12.30 το βράδυ το κινητό του έκλεισε.
Οι συγγενείς του απευθυνθηκαν στην αστυνομία οπου εκεί τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν έρευνες εάν δεν περάσουν 48 ώρες. Ετσι ανέλαβαν δράση μόνοι τους και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή γύρω απο το Μαρκόπουλο ρωτώντας σε καταστήματα, καφετέριες και μπαρ εάν κάποιος τον έχει δει.
Την επόμενη μέρα το πρωί, την 1/4/2012, ο αδελφός της συντρόφου του εντόπισε το αυτοκινητο του 48χρονου σε ερημικη τοποθεσία στην περιοχή Ευαγγελιστρία Κουβαρά και αμέσως ειδοποιησε την αστυνομία. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο ομως απο το ντουλαπάκι οπου φύλαγε τα έγγραφά του ο Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης ήταν άδειο.

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στο Newsit

Read More

And More