Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις- Ο πατέρας στο TLIFE: “Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου”

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του 19 χρονου κοριτσιού το οποίο αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.  Σύμφωνα με τον πατέρα της,  η Άρτεμις Βασίλη έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί, με σκοπό να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, στην Παιανία για να υποβάλλει αίτηση για δουλειά και έκτοτε τα ίχνη της χάνονται.
“Το παιδί μου νιώθω πως κινδυνεύει” λέει ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο TLIFE και εκφράζει κραυγή αγωνίας για την εξαφάνισή της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διοικητή της Υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμο Κουρούκλη, που μίλησε στο TLIFE,  η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από το κατάστημα στις 14.45 για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο προορισμό της.

“Υπάρχει οπτικό υλικό από  κατάστημα που την κατέγραψε την ώρα που πήγαινε σε στάση λεωφορείου, Πήγε όμως σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει. Κανείς δεν ξέρει αν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και αν έφυγε” είπε ο διοικητής του Silver Alert στο TLIFE.

 Η Άρτεμις φορώντας λευκό μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και κρατώντας την τσάντα τύπου backpack κατευθύνεται προς τη στάση 

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία κανείς δεν γνωρίζει αν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και σύμφωνα με τον Γεράσιμο Κουρούκλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Άρτεμις επέλεξε την συγκεκριμένη στάση, η οποία απέχει ένα χιλιόμετρο περίπου από άλλη στάση που ήταν πιο κοντά στο σπίτι της. Το τελευταίο στίγμα δόθηκε στην Παλλήνη στις 18.30 το απόγευμα ενώ το κινητό της  στην αρχή χτυπούσε και μετά ήταν κλειστό.

Ο πατέρας της 19 χρονης περιγράφοντας το χαρακτήρα του παιδιού του λέει στο TLIFE ότι το παιδί ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, ντροπαλό που δεν ανοιγόταν εύκολα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Βασίλη, η Άρτεμις  πριν 2,5 μήνες είχε μία σχέση με έναν 24χρονο τον οποίο γνώρισε μέσω του facebook και όπως λέει του είχε πει η κόρη του ότι τελείωσε η σχέση.

Το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τον πατέρα της 19 χρονης η Άρτεμις είχε γίνει πολύ εσωστρεφής και δεν συζητούσε  ούτε με τις κολλητές της φίλες… Για τη σχέση της με τον 24χρονο δεν γνώριζαν αν τελείωσε, αφού η Άρτεμις είχε κλειστεί στον εαυτό της και απέφευγε να συζητά μαζί τους  για τα προσωπικά της.

 

Σχετικά με τη σχέση της κόρης του με τον 24χρονο είπε ο πατέρας της στο TLIFE:
“Είχε δύο κολλητές φίλες που έχει μεγαλώσει μαζί τους και με αυτές έβγαινε. Απλώς ήταν ντροπαλή χαμηλών τόνων Τώρα τελευταία μας λένε οι φίλες της ήταν κλειστή απέναντί τους. Τώρα αν έβγαινε ακόμη με αυτό το αγόρι, δεν είμαστε σίγουροι και εμείς…Απλά μας έλεγε ότι τελείωσε η σχέση…
Δεν είχαμε πρόσβαση να δούμε αυτό το αγόρι όχι δεν τον έχουμε γνωρίσει. Μαζί της είχε την τσάντα, και μία κάρτα που είχε 40 ευρώ δεν έχει πάρει ταυτότητα”.

Ο πατέρας της 19χρονης εξέφρασε φόβους για τη ζωή της κόρης του και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να απευθυνθεί στις αρχές.

“Πιστεύουμε ότι κινδυνεύει η ζωή του, αν έμπλεξε με κάποιον στο ίντερνετ πάλι και δεν είναι αυτός που είχε σχέση. Ανησυχούμε πού πήγε το παιδί που βρίσκεται, το τηλέφωνο είναι κλειστό . Το πίεζε το παιδί ο άλλος που το πήρε ή έφυγε με τη θέλησή του τι να πούμε.. 
-Με το νεαρό που είχε σχέση, μιλήσατε μαζί του;
Προσπάθησε ο γιος μου να του μιλήσει μέσω μηνυμάτων, όμως δεν μας απάντησε ποτέ…

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής η Άρτεμις Βασίλη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες, λευκά αθλητικά παπούτσια και κράτα backpack τσάντα μαύρη όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι ας καλέσει στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Read More

And More