Θρίλερ με την γνωστή ηθοποιό! Βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα με τη γνωστή ηθοποιό που δραπέτευσε πριν λίγες μέρες από το Δρομοκαΐτειο, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός που έπαιζε στο σήριαλ “Κλεμμένα όνειρα” βρίσκεται από αργά το πρωί ξανά στο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σε επικοινωνία με πρόσωπο από το περιβάλλον της μας επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται ξανά και ότι δεν πρόκειται η ίδια να κάνει καμία δήλωση. Το μόνο μέλημά της είναι να καταφέρει ο δικηγόρος της να τη βγάλει από το Δρομοκαΐτειο. Όπως μαθαίνουμε η ίδια η ηθοποιός ισχυρίζεται πως μόνη της θέλησε να επιστρέψει στο ίδρυμα και πως περιμένει τις εξετάσεις για να αποδειχθεί ότι είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος εγκλεισμού της

Χθες η ηθοποιός, δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ”. Η ίδια κατηγορεί την οικογένειά της για όλο αυτό που συνέβη και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί ακόμη και νομικά εναντίον τους. “Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…”

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον πατέρα της ηθοποιού ο οποίος σαστισμένος, δήλωσε άγνοια για το που βρίσκεται η κόρη του και δεν θέλησε να μας επιβεβαιώσει αν η κόρη του βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο, ή όχι.

Read More

And More