Θρίλερ με το εγκαταλελειμμένο μωρό στη Νέα Ιωνία!

Σοκαρισμένοι είναι από το πρωί της Τρίτης οι κάτοικοι της γειτονιάς στη Νέα Ιωνία όταν ένας νεαρός φοιτητής βρήκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ εγκαταλελειμμένο ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών, τυλιγμένο με πετσέτες. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το μόλις λίγων ημερών κοριτσάκι μεταφέρθηκε από την Νέα Ιωνία στο Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είναι καλά στην υγεία του.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των ασυνείδητων γονιών που εγκατέλειψαν το βρέφος σε πυλωτή πολυκατοικίας, έχει αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της. Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες και λόγω του χρώματος του μωρού, το οποίο είναι μελαχρινό, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ίσως πρόκειται για Ρομά η ακόμα και οικογένειες Σύρων προσφύγων που ζουν σε διαμερίσματα της περιοχής που έχουν ενοικιαστεί από ΜΚΟ.

Το χρονικό της εγκατάλειψης του βρέφους

Το μωράκι βρήκε το πρωί της Τετάρτης κάτοικος της περιοχής στην πυλωτή πολυκατοικίας στον αριθμό 63 στην οδό Κασταμονής στην περιοχή της Καλογρέζας στη Νέα Ιωνία.

Το μόλις λίγων ημερών κοριτσάκι, είχε ακόμα τυλιγμένο στο κορμάκι του τον ομφάλιο λώρο, κάτι που δείχνει πως η μητέρα του το γέννησε σε διαμέρισμα, ή σε κάποιο ιδιωτικό χώρο και όχι σε Νοσοκομείο η Μαιευτήριο.

Μάλιστα το μωράκι που ήταν τυλιγμένο με πετσέτες, ήταν τοποθετημένο μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, καθώς φαίνεται πως οι άνθρωποι που το εγκατέλειψαν στην πυλωτή της κατοικίας στη Νέα Ιωνία, δεν είχαν κάποιο μέσο να μεταφέρουν το βρέφος, όπως κάποιο παιδικό καροτσάκι.

Το μυστήριο θα λύσουν οι κάμερες

Μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση με το σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μωράκι, βρίσκεται κεντρικό σούπερ μάρκετ της περιοχής το οποίο διαθέτει κάμερες. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν οι αστυνομικοί ζήτησαν από την διεύθυνση του σούπερ μάρκετ να δουν τις κάμερες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι άνθρωποι που εγκατέλειψαν το μωρό πήραν από εκεί το καροτσάκι, που είχαν τοποθετήσει το βρέφος.

Ωστόσο και όπως εξήγησαν στους Αστυνομικούς οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ, πολλοί κάτοικοι της περιοχής που διαμένουν κοντά στο κατάστημα συνηθίζουν να παίρνουν τα ψώνια τους μέσα στο καροτσάκι και να τα πηγαίνουν στο σπίτι τους.

Ίσως λοιπόν οι άνθρωποι που εγκατέλειψαν το παιδί τα ξημερώματα χθες στην πυλωτή τις πολυκατοικίας, βρήκαν εκεί το καροτσάκι και τοποθέτησαν στο εσωτερικό του το μωράκι.

Πηγή: Newsit

Read More

And More