Θρίλερ στη Στυλίδα – Δύο νεκροί!

Από τις 2:15 ως τις 8:30 το πρωί της Κυριακής, στον οικισμό Καφκί, που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Ράχες και Αχλάδι στης Στυλίδα, εξελίχθηκε ένα πραγματικό θρίλερ. Ένας 60χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε πάει για ψάρεμα.

Καθώς επέστρεφε από το ψάρεμα, συνάντησε μια παρέα 10 ατόμων. Άρχισε να διαπλεκτίζεται έντονα μαζί τους, και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Μπήκε στο μαγαζί και μαχαίρωσε έναν 52χρονο άντρα, και ο οποίος γλίτωσε με τραυματισμούς. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα.

Επέστρεψε στο μαγαζί, πυροβόλησε τον 52χρονο που είχε νωρίτερα μαχαιρώσει και σκότωσε τον 59χρονο κουμπάρο του, ενώ δεν δίστασε να εκτελέσει εν ψυχρώ και την 49χρονη γυναίκα του. Στο επεισόδιο τραυματίστηκε και μια 25χρονη κοπέλα που βρισκόταν στην παρέα. Η κοπέλα βρίσκεται στο νοσκοκομείο της Λάρισας και κινδυνεύει να χάσει την όρασή της.

Γύρισε και κλειδώθηκε στο σπίτι του κρατώντας μέσα και την γυναίκα του. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι και το μόλις τριων μηνών εγγονάκι του. Οι άντρες των ΕΚΑΜ έτρεξαν στην περιοχή και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για να τον πείσουν να αφήσει τη γυναίκα και το μωρό να φύγουν και με τη σειρά του να παραδοθεί.

Το σπίτι του δράστη σε απόσταση 70 μέτρα από τη θάλασσα.

Λίγο αργότερα και ύστερα από διαπραγματεύσεις, αφήνει τον γαμπρό του να μπει στο σπίτι και να πάρει τη γυναίκα και το μωρό. Στις 8:10 πάνω στην απελπισία του, βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς την παραλία. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει, κι εκείνος άρχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν στα πυρά του.

Ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι τραυματίες.

H παραλία που έγιναν όλα.

Δες το βίντεο

Read More

And More