Θρίλερ τη νύχτα στη Λαμία: Kυνήγησε τους διαρρήκτες και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου, Λαμιώτης μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος που κυνήγησε τους διαρρήκτες που “άνοιξαν” το σπίτι του τα ξημερώματα…

Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο φίλος του και γείτονάς του, μαζί με τον οποίο καταδίωξαν τους κλέφτες.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο μηχανικός κοιμόταν με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά στο εξοχικό τους που βρίσκεται μεταξύ Παραλίας Ραχών και Κουβέλας, κοντά στο φάρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, στις 4.30 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι και πήραν τα 2 κινητά, ένα ρολόι και το κλειδί του αυτοκινήτου.

H σύζυγός του αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή έναν από τους διαρρήκτες που πηδούσε από το μπαλκόνι στον κήπο. Την ώρα που ξυπνούσε τον σύζυγό της, άκουσαν να βάζουν μπρος το αυτοκίνητo…

Ο 50χρονος μηχανικός έτρεξε να τους προλάβει. Τους πρόφτασε την ώρα που έβγαιναν από τη μάντρα και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, προσπαθώντας να τραβήξει έξω τον έναν από τους δράστες. Ο οδηγός γκάζωσε απότομα προσπαθώντας να χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά..

Di;abasε τη συνέχεια της ιστορίας και δες φωτογραφίες στο Newsit

Read More

And More