Θρήνος στο Χόλιγουντ – Βρήκαν το πτώμα της γνωστής ηθοποιού που εξαφανίστηκε πριν 2 εβδομάδες!

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της ηθοποιού Misty Upham, που θεωρούνταν αγνοουμένη για δυο εβδομάδες. Ο πατέρας της είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή πως είχε να δώσει σημεία ζωής για έξι μέρες, ζητώντας τη βοήθεια της αστυνομίας. Τελικά, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα σε ένα ποτάμι.
Τελευταία φορά που την είδαν ήταν την Κυριακή (5 Οκτωβρίου), όταν έφυγε από το διαμέρισμα στην περιοχή Auburn, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Seattle. Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έλαβε μία κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα, είδαν πως εκείνη είχε πακετάρει λίγα πράγματα και είχε ήδη φύγει. Έτσι, η ηθοποιός έμοιαζε να έχει φύγει με δική της ελεύθερη βούληση, καθώς δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της.

Ωστόσο, μην έχοντας επικοινωνήσει εδώ και αρκετές μέρες με κάποιο φίλο ή συγγενή της, οι γονείς της επικαλούμενοι και την ασταθή ψυχική της κατάσταση ανησύχησαν και ζήτησαν από τις αρχές να γίνει έρευνα και να βρεθεί η κόρη τους.
Η αγωνία κορυφώθηκε όταν βρέθηκε η σορός μιας γυναίκας σε δασώδη περιοχή κοντά στον ποταμό White River στο Auburn της Washington, σύμφωνα με το TMZ. Μετά την εξέταση από ιατροδικαστή, επιβεβαιώθηκε πως το άψυχο κορμί ανήκει στην Upham βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της διεθνούς showbiz.

H Misty Upham γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1982 και έκανε το ντεμπούτο της στο “Skins” του 2002, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στο “Frozen River” του 2008, ερμηνεία για την οποία πήρε και βραβείο.

Ακόμη, πήρε μέρος στην ταινία “Τζάνγκο” και υποδύθηκε την οικονόμο στην ταινία “Αύγουστος” (August: Osage County) με την Meryl Streep.

Read More

And More