Θρήνος στο χώρο των media! Πέθανε 27χρονη δημοσιογράφος

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 27 χρόνων άφησε η δημοσιογράφος Hanna Yusuf, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλους όσους πρόλαβαν να την γνωρίσουν μέσα από τη δουλειά της. Η 27χρονη Hanna ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της.

Η άτυχη κοπέλα είχε δουλέψει στις εφημερίδες « Independent», «The Guardian» και  «The Times» και είχε ασχοληθεί κυρίως με θέματα που είχαν να κάνουν με ρατσισμό, αλλά και άθλιες εργασιακές συνθήκες.

Η οικογένειά της, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι συγκλονισμένη και βαθιά λυπημένη από τον θάνατό της και ότι ζητάει ιδιωτικότητα και σεβασμό αυτές τις τραγικές στιγμές. Τα μέλη της οικογένειας της δημοσιογράφου είναι σε τραγική κατάσταση και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ο δικός τους άνθρωπος.

Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού που εργαζόταν, δήλωσε ότι ήταν «μια ταλαντούχα νεαρή δημοσιογράφος» ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο θάνατός της σόκαρε συναδέλφους και ανθρώπους του χώρου.

Read More

And More