Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Νεκρός ο 28χρονος Dj Avicii

Την τελευταία του πνοή στα 28 του χρόνια άφησε ο Dj Avicii που έγινε ιδιαίτερα γνωστός παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας με το τραγούδι “Wake Me Up!”. Ο πρωτοπόρος της Electronic Dance Movement που ήταν dj και παραγωγός με πολλές επιτυχίες σκόρπισε τη θλίψη με τον ξαφνικό θάνατό του σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, με μια λιτή δήλωση έγινε γνωστός ο θάνατός του: “Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη και αυτό που ζητάμε από όλους είναι να σεβαστούν την ανάγκη μας για ιδιωτικότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Ο Σουηδός Tim Bergling, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα ήταν διάσημος Dj, παραγωγός, remixer και μοντέλο. Μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες ήταν τα τραγούδια: “Wake Me Up!” ”The Days” και You Make Me.” Το 2017 ο Levan Tsikurishvil γύρισε προς τιμήν του ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Avicii: True Stories.”

Ο Avicii είχε κερδίσει δυο MTV Music Awards, ένα Billboard Music Award και είχε δυο υποψηφιότητες για Grammy, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το “Le7els.”

Στο παρελθόν, ο Avicii είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε διαγνωσθεί με παγκρεατίτιδα, εξαιτίας των καταχρήσεων και κυρίως του ποτού. Αφού του είχαν αφαιρέσει την χοληδόχο κύστη το 2014, ο Avicii είχε ακυρώσει την περιοδεία του και είχε μείνει στο studio.

 

Read More

And More