Θύμα bullying είχε πέσει η Καλομοίρα – Η συγκινητική εξομολόγησή της γνωστής τραγουδίστριας

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Καλομοίρα μέσα από την προσωπική της σελίδα και αναφέρθηκε στο θέμα του bullying που πέφτουν τα μικρά παιδιά, θύμα του οποίου ήταν και η ίδια.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη από την υπόθεση του μικρού Michael, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή τον κορόιδευαν για την αγάπη του στο “Μικρό πόνυ”, η Καλομοίρα αποκάλυψε πως είχε πέσει και εκείνη θύμα bullying και έκανε έκκληση στα παιδιά να αγνοούν αυτούς που τους κοροϊδεύουν.

“Με άγγιξε πολύ αυτή η ιστορία. Προσεύχομαι για τον Michael και στην οικογένειά του. Ο Michael έπεσε θύμα bullying επειδή του άρεσε το “Μικρό μου πόνυ”. Ήταν πολύ κακό που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η μητέρα του τον βρήκε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου πλέον αναρρώνει .Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε ευάλωτη ηλικία και πιστεύετε τις αρνητικές ηλιθιότητες που σας λένε οι άλλοι, ακούστε με σας παρακαλώ: “Αγνοήστε όλους αυτούς τους ηλίθιους που σας κοροϊδεύουν”. Να είστε ο εαυτός σας. Εγώ ως παιδί υπήρξα θύμα bullying όλη την ώρα. Οι συμμαθητές μου με κορόϊδευαν επειδή τραγουδούσα παντού, λόγω του τρόπου που μιλούσα, και επειδή οι γονείς μου ήταν φτωχοί και με πήγαιναν στο σχολείο με παλιό αυτοκίνητο! Τα παιδιά έκαναν συνέχεια αστεία με μένα. Ήταν πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που ζούσα όταν πήγαινα στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ίδια μάλιστα εξιστόρησε και ένα περιστατικό από τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας: “Μια φορά, η μαμά μου με άφησε να κάνω πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, και είχα κατενθουσιαστεί επειδή θα ήταν η πρώτη μου φορά. Την μέρα των γενεθλίων μου ήμουν όλη μέρα έξω και περίμενα τα κορίτσια να εμφανιστούν. Και ήρθε μόνο μία. Το όνομά της ήταν Desire. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Ένιωσα τόσο ευγνώμων που εμφανίστηκε και ταυτόχρονα τόσο πληγωμένη που δεν ήρθε καμία άλλη. Αργότερα έμαθα πως τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους να μην έρθουν στο πάρτι μου. Ήμουν σοκαρισμένη. Μετά από αυτό δεν ξαναέκανα άλλο πάρτι γενεθλίων”.
Ωστόσο, όλο αυτό την έκανε πιο δυνατή. Άρχισε να δουλεύει σκληρά, έγινε πρόεδρος της τάξης της και πήρε υποτροφία για το Πανεπιστήμιο.
“Ειλικρινά, αυτό με έκανε να επικεντρωθώ πολύ στα όνειρά μου. Οι άνθρωποι συνέχισαν να κάνουν πλάκα μαζί μου, αλλά όσο μεγάλωνα, τόσο περισσότερο δεν έδινα σημασία. Οι γνώμες των άλλων τους οποίους δεν σεβόμουν, δεν με επηρέαζαν!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Καλομοίρα σημείωσε: “Ο λόγος που τα λέω όλα αυτά είναι γιατί αν ποτέ νιώσετε μόνοι, δεν πρέπει να σκεφτείτε να βλάψετε τον εαυτό σας. Θυμηθείτε. Είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό σας. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας στην ζωή. Δόξα τω Θεώ, εγώ άκουσα μια φωνή μέσα μου που μου έλεγε να τους αγνοήσω όλους. Σήμερα είμαι 29 ετών, κοιτώ πίσω και γελάω με όλα αυτά. Όλοι αυτοί ήταν ανασφαλείς. Εκείνοι είχαν το πρόβλημα, και όχι εγώ. Σας παρακαλώ να είστε δυνατοί και να θυμάστε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι σας. Οι άσχημες στιγμές θα περάσουν”.

Read More

And More