Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου – Τι συνέβη;

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά. Ο λόγος για την Βέφα Αλεξιάδου που με μεγάλη έκπληξή της διαπίστωσε πριν από λίγες μέρες πως χρησιμοποιούν το όνομά της (χωρίς την άδειά της φυσικά) για να πωλούν προϊόντα, ανάμεσα στα οποία και ένα γάλα αδυνατίσματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, άγνωστοι διατηρούν ψεύτικα προφίλ στο Facebook με το όνομα της διάσημης μαγείρισσας, όπου πουλούν προϊόντα, μεταξύ των οποίων κι ένα «ειδικό» γάλα αδυνατίσματος! Μάλιστα, οι επιτήδειοι αναδημοσιεύουν ακόμα και οικογενειακές φωτογραφίες της κυρίας Βέφας, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα της σελίδας.

Η ίδια, μέσα από το δικό της επίσημο προφίλ, ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να «κατέβει» η σελίδα.

Σε ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες έγραψε: «Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες».

 

Read More

And More