Θύμα κλοπής η Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Θύμα κλοπής μπροστά στα ίδια της τα μάτια έπεσε η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου, χωρίς να το καταλάβει. Ενώ, βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με την μητέρα και την αδελφή της, κάποιος τις πλησίασε, κρατώντας ένα χαρτί προσπάθησε να της αποσπάσει την προσοχή και της πήρε το κινητό που είχε πάνω στο τραπέζι, χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.

Μιλώντας στο δελτίο του STAR, η γνωστή παραγωγός που πρόσφατα είδαμε και στο Dancing with the stars αποκάλυψε: “Είναι σοκαριστικό γιατί έγινε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μου. Έτρωγα μαζί με τη μητέρα και την αδερφή μου , μπαίνουν στο μαγαζί ξαφνικά 2 τύποι, κρατάνε ένα χαρτί κάτι θέλουν να μας δείξουν, εγώ του έλεγα δεν με ενδιαφέρει να δω το χαρτί. Έψαχνα τη τσάντα μου, αυτός όμως είχε το χαρτί βασικά για να μπορεί να πάρει το κινητό από κάτω. Απίστευτο”

Και συμπλήρωσε: “Ακριβώς και έτσι λοιπόν εγώ χάνω την οπτική επαφή με το κινητό. Την ίδια ώρα εκείνοι με την κάλυψη του χαρτιού έχουν πάρει από κάτω το κινητό και εξαφανίζονται. Μάλιστα είχα και eye contact δηλαδή την ώρα που μου έπαιρνε το κινητό με το χαρτί με κοιτούσε στα μάτια. Εντάξει δεν ήταν κάτι σοκαριστικό μέσα στο κινητό που να ανησυχήσω δεν είχα κάτι ιδιαίτερα περίεργο αλλά όπως και να το κάνεις είναι προσωπικά δεδομένα στενοχωριέσαι”.

Δες τι έγραψε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Bg0uCSKnY7w/?hl=el&taken-by=djmaggiex

 

Read More

And More