Θύμα λογοκρισίας η υπέροχη “Εθνική Ελλάδος”;

Σάλος έχει γίνει με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδυκτίου και θέλει τους ιθύνοντες του Mega Κύπρου να αποφάσισαν αυθαίρετα να πετσοκόψουν σύμφωνα με την δική του λογική (ξέρεις αυτή τη λογική του παραλόγου που οδηγεί σε επικίνδυνα και σκοτεινά μονοπάτια…) την υπέροχη “Εθνική Ελλάδος”.

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό. Οι Megaλικοί στη Κύπρο αποφάσισαν χωρίς να ρωτήσουν κανένα και χωρίς μάλλον να το σκεφθούν ψύχραιμα και χωρίς βεβαίως-βεβαίως να έχουν ενημερώσει τον Γιώργο Καπουτζίδη να κόψουν σκηνές από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, όπου υποτίθεται ότι είναι πολύ τολμηρές, όπως ήταν για παράδειγμα οι σκηνές που είχαν να κάνουν με την ομοφοβική επίθεση που δέχεται ο προπονητής των κοριτσιών.

Τραγικό; Τραγικό απ ΄όποια πλευρά κι αν το δεις. Τραγικό στην Ελλάδα του 2015 να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Τραγικό στην Ελλάδα του 2015 να υπάρχουν περιστατικά λογοκρισίας. Τραγικό να μας ενοχλεί μία σειρά που τολμά να φέρει στους δέκτες μας την αληθινή ζωή και να υποστηρίξει με σθένος την διαφορετικότητα.

Τελικά, πόσο στενόμυαλοι, σκουριασμένοι και κατ ΄ επέκταση επικίνδυνοι μπορεί να είναι κάποιοι;

Φυσικά ο Γιώργος Καπουτζίδης τα έμαθε τα ευχάριστα και απ ΄ότι έχει γίνει γνωστό είναι σφόδρα ενοχλημένος και πολύ καλά κάνει.

Read More

And More