Θύμα πλεκτάνης ο Μιχάλης Ασλάνης

Αγώνα δίνει ο Μιχάλης Ασλάνης ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του οικονομικά αφού όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα πλεκτάνης. Ο διάσημος σχεδιαστής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του.

Ο σχεδιαστής μόδας που επέστρεψε στο Κολωνάκι ύστερα από οκτώ μήνες, καθώς αναγκάστηκε να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα. Οι δύο γυναίκες, όπως εξηγεί ο ίδιος, που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μία κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα ήταν από την Πάτρα και δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας. Το δεξί του χέρι, όπως τη χαρακτηρίζει, φαίνεται πως ήταν τελικά πολύ… μακρύ αφού το κατάκλεβε κανονικά.

“Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ”, δήλωσε ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα και πουλούσαν ρούχα του, που έκλεβαν από το ατελιέ του, σε τιμές χονδρικής, πίσω από την πλάτη του Μιχάλη Ασλάνη. “Αν και έφυγαν μόνες τους, τώρα λαμβάνω και περίεργα τηλεφωνήματα από δικηγόρους τους, επειδή ζητούν αποζημίωση και από πάνω”, εξηγεί ο σχεδιαστής.

Read More

And More