Θύμα των ληστών με τα Καλάζνικοφ, δημοσιογράφος!

Ένα απίστευτο θριλερ έζησε χθες το βράδυ στην παραλιακή ο κοσμικογράφος Γιώργος Σφακιανάκης, όταν τέσσερις αδίστακτοι ληστές τον ακινητοποίησαν με Καλάσνικοφ. Ο ίδιος, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ, βρισκόταν στο περίπτερο ενός φίλου του στην παραλιακή, όταν οι κακοποιοί του επιτέθηκαν.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην “Espresso”, χθες το βράδυ βρισκόταν στο περίπτερο ενός φίλου του, για να τον εξυπηρετήσει και να κάνει τη βραδινή βάρδια. Μαζί του είχε βρεθεί για λίγο και η φίλη του Πένυ Σταθάκη. Λίγη ώρα όμως, αφότου έφυγε και μιλούσαν μαζί στο τηλέφωνο, ο δημοσιογράφος είδε ένα παλιό αυτοκίνητο να σταματά στο περίπτερο και από μέσα να βγαίνουν 2 κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ.
Οι δυο κακοποιοί ήταν πάνω από 25 χρόνων και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν ακόμη δυο άτομα. Με την απειλή του όπλου άδειασαν το ταμείο, έκλεψαν κούτες με τσιγάρα και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι είναι πολύ πιθανό να είναι μέλη της συμμορίας που έπιασαν πριν λίγες εβδομάδες.

Read More

And More