Θύμα τροχαίου η Μ. Γαστεράτου – Τι λέει το γνωστό μοντέλο στο TLIFE

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε η Μαντώ Γαστεράτου. Το γνωστό μοντέλο που είδαμε πρόσφατα στο πάνελ της εκπομπής “Πρωινό μου” είχε ένα τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα όχημα. Η όμορφη Μαντώ, που φορούσε ευτυχώς το κράνος της έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και έσπασε τον αντίχειρά της. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της.
“Ξεκίνησα το πρωί για να πάω σε μια δουλειά στο Σύνταγμα. Το σπίτι μου είναι στο κέντρο της Αθήνας και συνήθως κινούμαι με το μηχανάκι μου για πιο γρήγορα. Λίγα μέτρα μετά το σπίτι μου είχα μια πρόσκρουση με ένα αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να πέσω πάνω σε ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έπεσα με το θώρακα, αλλά έβαλα το χέρι μου μπροστά και έπεσε όλο το βάρος πάνω του με αποτέλεσμα να σπάσω τον αντίχειρά μου.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το σοκ της ήταν μεγάλο και μετά την πτώση η Μαντώ έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Συνήλθε όμως γρήγορα και με τη βοήθεια του οδηγού του αυτοκινήτου και της οικογένειάς της μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου της έβαλαν γύψο στο χέρι της.
“Γενικά είμαι πολύ φοβητσιάρη και επειδή δεν έχει τύχει να ξαναπέσω από το μηχανάκι, λιποθύμησα. Με βοήθησαν να συνέλθω και με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο μέχρι να έρθουν οι γονείς μου. Και εκεί πάλι λιποθύμησα από το φόβο μου. Λίγο αργότερα ήρθε ασθενοφόρο, με πήγαν στον Ευαγγελισμό, όπου έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και μου έβαλαν γύψο στον αντίχειρα”, ανέφερε.
Το νεαρό μοντέλο θα χρειαστεί να έχει τον γύψο για μερικές εβδομάδες, αλλά εκείνη ευχαριστεί τον Θεό που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό. “Ευτυχώς φοράω πάντα κράνος, όποτε οδηγώ και γλίτωσα τα χειρότερα. Πάλι καλά που δεν χτύπησα το θώρακά μου και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Όλα καλά”.
Όσο για τα επαγγελματικά της, η ίδια δήλωσε πως είχε κάποιες προγραμματισμένες δουλειές για αυτές τις μέρες, αλλά θα προσπαθήσει να προσαρμόσει το πρόγραμμά της.
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More