Θυμάσαι τη Δήμητρα Τζιόβα από τις “Αέρινες σιωπές”; Δεν θα πιστεύεις τι κάνει σήμερα στη ζωή της!

Γεννημένη στη Σουηδία από Έλληνες γονείς, τη Δήμητρα Τζιόβα, τη γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 και του 2000. Η ταλαντούχα ηθοποιός έπαιξε μεταξύ άλλων  στις “Αέρινες σιωπές” του Mega και στου “Singles”. H Δήμητρα εδώ και αρκετά χρόνια έφυγε στην Αμερική όπου και ζει μόνιμα σπούδασε, άλλαξε την καριέρα και τη ζωή της και αλλάζει προς το καλύτερο πλέον τις ζωές άλλων ανθρώπων!

Η όμορφη Δήμητρα, διαπρέπει στο Λος Άντζελες ως μέντορας κβαντικής ζωής. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της μπορεί να είχε στην Ελλάδα μια πετυχημένη καριέρα ως ηθοποιός αλλά κάτι ουσιώδες όμως έλειπε από τη ζωή της: Η Χαρά. Είχε χάσει την επαφή με το γνώθι σ’ αυτόν, την εσωτερική ηρεμία και το αληθινό πάθος της ζωής της: Να διδάσκει ανθρώπους πώς να συνδέονται με τους αληθινούς τους εαυτούς, ώστε να συνειδητοποιούν ότι όλος ο γήινος πόνος προέρχεται από τις σκέψεις μας που έπειτα προβάλλονται/υλοποιούνται στην 4 Διαστασιακή “πραγματικότητα” μας, και άρα να αντιληφθούν ότι με την συνειδητή επιλογή των σκέψεων μας, συντονιζόμαστε με όλα τα γεγονότα που ζούμε.

Έτσι μελέτησε New-Age-Philosophy και τεχνικές αυτογνωσίας όπως: NLP, Socratic-Method, Sedona-Method, Radical-Forgiveness-Concept, Ho’oponopono-Technique, Abraham-Hicks Teachings, Meridian-Tapping, Bashar-Teachings, Kryon-Teachings, Energy-Healing και φυσικά Κβαντομηχανική, για να αναφερθούμε σε μερικές. Όλη αυτή η γνώση μαζί με το εκτενές επιστημονικό της υπόβαθρο την οδήγησαν να συνδυάσει –με μοναδικό τρόπο- Κβαντομηχανική και τον Νόμο της Έλξης και να δημιουργήσει την μέθοδο: 5D Miracles.

Ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και διαμέσου ιδιωτικών και online συνεδριών και βιωματικών σεμιναρίων διδάσκει την μέθοδο της σε πολλές χώρες του κόσμου.

Από πρόσφατη συνάντηση με τον συμπρωταγωνιστή της στις ‘Αέρινες σιωπές¨ Σωκράτη Αλαφούζο στο Λος Άντζελες στις 12 Ιανουαρίου

Read More

And More