Θυμάσαι τον Ιωακείμ Φωκά που γνωρίσαμε το 2010 με το “Τέλεια”; Δες πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής!

Ο Ιωακείμ Φωκάς απασχόλησε για πρώτη φορά τα Μέσα το 2010. Το «Τέλεια», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, ήταν το τραγούδι με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό και κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τη νέα επιτυχία του που αγαπήθηκε και πολυτραγουδήθηκε. Από τότε, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά, αποφάσισε να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που ώθησαν στο να λάβει αυτή την απόφαση; Όπως είχε αποκαλύψει τότε σε συνέντευξή του, μπορεί το βράδυ να έπιανε το μικρόφωνο και να τραγουδούσε, όμως το πρωί κρατούσε στα χέρια του το νυστέρι, καθώς ασκεί παράλληλα με τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι, και το επάγγελμα του πλαστικού χειρουργού.

Μέσα στο διάστημα που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ιωακείμ Φωκάς μετακόμισε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σουηδία, παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς, ενώ πραγματοποιούσε επιλεγμένες συναυλίες. Ωστόσο, όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να κάνει το comeback του στην ελληνική μουσική βιομηχανία -με νέο look, αφού πλέον τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει- και να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι.

Το νέο του single, το οποίο έχει τον τίτλο «Πες», φέρει την υπογραφή του Σωτήρη Αγραφιώτη στη μουσική και του Φώντα Θεοδώρου στους στίχους.

Ο Ιωακείμ Φωκάς είναι και πάλι εδώ για να μας αποδείξει ότι μπορεί εύκολα να συνδυάσει τις δύο του μεγάλες αγάπες… την ιατρική και το τραγούδι!

Read More

And More