Τι ανακάλυψε η Sandra Bullock όταν έβαλε το όνομά της στο Google;

Ποιος από εμάς δεν έχει σκεφτεί να «γκουγκλάρει» το όνομά του για να δει τι θα του βγάλει; Αυτό έκανε και η Sandra Bullock πρόσφατα και έμεινε έκπληκτη με τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Η διάσημη ηθοποιός «ανακάλυψε» ότι έχει «βεντέτα» με την Julia Roberts για τα μάτια του George Clooney!

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ευχάριστη απογεματινή ενασχόληση, κάτι διαφορετικό και έτσι «γκούγκλαρα» το όνομά μου και διάβασα διάφορα σχόλια, πιστεύοντας ότι θα βρω ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος για μένα και θα τις μοιραζόμουν», είπε η Bullock το Σάββατο, στην 25η διοργάνωση του Palm Springs International Film Festival. «Μην διαβάζετε ποτέ τα σχόλια… μην «γκουγκλάρετε» τον εαυτό σας, ποτέ», συμπλήρωσε αστειευόμενη.

«Προφανώς, Julia,δεν ξέρω που είσαι, εσύ κι εγώ είμαστε σε διαμάχη για τον George Clooney», συνέχισε γελώντας η πρωταγωνίστρια του Gravity.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός διάβασε ακόμα αποθαρρυντικά σχόλια για εκείνη, τονίζοντας πως οι «προσβολές» είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι άνω των 40.

«Όλα όσα η Sandra «γκούγκλαρε» για τον εαυτό της, τα λένε και για μένα, με εξαίρεση το ότι λένε άνω των 60», σχολίασε η Meryl Streep.

Κάποιες γυναίκες πάντως μετά τα 40 είναι το ίδιο εντυπωσιακές! Δεν συμφωνείς; Δες εδώ μερικές από αυτές

Read More

And More