Τι έδειξαν τα… μηχανάκια για τον ημιτελικό του “Dancing”;

Ημιτελικός ήταν κυρίες μου και κύριοι και πέρασε ! Ναι, χθες το βράδυ οι Ελληνες τηλεθεατές έσπευσαν να ψηφίσουν το ζευγάρι εκείνο που ήθελαν να δουν να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του “Dancing with the stars” της επόμενης Κυριακής.
Ετσι, όπως ήταν αναμενόμενο το χθεσινό live είχε ένα ενδιαφέρον και ένα σασπένς παραπάνω, αν και μεταξύ μας ο φετινός τελικός του “Dancing”, ήταν απίστευτα… προβλεπόμενος.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί και ποιος απ ΄όλους εμάς δεν φανταζόταν από το τρίτο κιόλας live πως η Ντερέττα και ο Ηλίας θα είναι οι παίκτες εκείνοι που στο gran – finale θα διεκδικήσουν την “κούπα”.

Παρόλα αυτά, έχει ενδιαφέρον να δούμε την τηλεθέαση που κατάφερε να σημειώσει ο χθεσινός ημιτελικός, ο οποίος οδήγησε και στην έξοδο την Λάουρα Νάργες, επίσης προβλεπόμενη εξέλιξη !

Το χθεσινό “Dancing” ,λοιπόν, βρέθηκε να αγγίξει στο σύνολο το 38,7%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών κυμάνθηκε γύρω στο 35,2%. Αξίζει δε να σας επισημάνω, πως από τις 11.00 το βράδυ και μετά που η βραδιά είχε μπει στην τελική της ευθεία, σταθερά το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1 κινήθηκε πάνω από 40,0% !

Read More

And More