Τι έγινε στη πρώτη σύσκεψη της Μαρίας με τον ΑΝΤ1; Για πότε έχει οριστεί η συνάντηση Μαρίας – Γρηγόρη;

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε στο κλεινόν άστυ και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, χθες το μεσημεράκι ανηφόρισε κι αυτή προς τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1. Οπως όλοι οι υπόλοιποι παρουσιαστές του καναλιού του Αμαρουσίου (παλιοί και καινούργιοι), έτσι κι αυτή είχε χθες την πρώτη επίσημη σύσκεψη με τους νέους συνεργάτες της.

Η Μαρία βρέθηκε στον ΑΝΤ1 όπου και σε πολύ καλό και θετικό κλίμα γνώρισε τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί φέτος και στην συνέχεια συναντήθηκε και με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο…

Οπως πρώτοι σας γράψαμε εδώ μέσα από το “TLIFE” αποκλειστικά, τώρα στην ανατολή της νέας σεζόν η Μαρία θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσιάζοντας στο prime-time του ΑΝΤ1 μία εβδομαδιαία εκπομπή – έκπληξη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η Μαρία και ο Γρηγόρης ακόμα δεν έχουν συναντηθεί, μιας και η Μαρία βρισκόταν εκτός. Το πρώτο επίσημο ραντεβού των δύο παρουσιαστών, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Read More

And More