Τι έγινε στη συνάντηση Ψινάκη- Κακλαμάνη στο δημαρχείο

Ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, συναντήθηκε σήμερα στις 12:40 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Αθηνών, Νικήτα Κακλαμάνη και τον πρέσβη των Φιλιππίνων Rigoberto Tiglao III. Οι τέσσερίς τους είχαν πολλά πράγματα να συζητήσουν.

Άραγε πρόκειται για την πρώτη πολιτική κίνηση του Ηλία;

Τα θέματα προς συζήτηση που τέθηκαν στη συνάντηση ήταν τα εξής:

  • Να επισκεφθεί ο δήμαρχος της Μανίλα, την Αθήνα μεταξύ Σεπτέμβρη – Οκτώβρη.
  • Ο κύριος Κακλαμάνης πρότεινε να υπογραφεί ένα πρωτόκολλο φιλίας μεταξύ Μανίλας – Αθήνας (κάτι που ο Μπενίνιο Ακίνο έδειξε να το βλέπει θετικά) Το πρωτόκολλο αυτό θα περιλαμβάνει συνεργασία στα θέματα τουρισμού και πολιτισμού.
  • Συνεργασία των δύο πόλεων για ανάπτυξη στον οικονομικό τομέα.
Ο Ηλίας Ψινάκης μιας και κατάγεται από τις Φιλιππίνες έχει πολλές σχέσεις με τον πρέσβη των Φιλιππίνων και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης. Η οικογένεια Ψινάκη έχει παράδοση κι επιχειρήσεις στις Φιλιππίνες και τυχαίνει τώρα ο Ηλίας να γνωρίζει και τον πρόεδρο Μπενίνο Ακίνο. Έτσι λοιπόν προσφέρθηκε να τους φέρει σε επαφή και να βοηθήσει στο να γίνει αυτή η οικονομική συνεργασία.

Ο Ηλίας αργότερα μίλησε στους δημοσιογράφους και τους είπε πως τα ξέρει τα κατατόπια του δημαρχείο αφού έχει ξαναπάει. Ωστόσο για το αν θα λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές δεν έδωσε καμία απάντηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164