Τι είπαν στην πρεμιέρα τους οι Καραμερο-Χαριτατοι και άλλα πολλά !

Το επιτυχημένο ,πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται πια στον αέρα του Αττικού ουρανού, αλλά στο αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου ! Με άλλα λόγια ; Το “10- με 1 μαζί” είναι και πάλι …μαζί μας !

Πως μας καλημέρισαν ,όμως, τα παιδιά μέσα από την πρώτη τους εκπομπή ; Μέσα από μία πισίνα ! Ναι,ναι μέσα απο μία πισίνα ,αφού εκεί υποτίθεται πως έπεσαν μετά την ελεύθερη πτώση τους απο τα 11.000 πόδια !

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος είπαν και φέτος να μπουν …βρεγμένοι στην εκπομπή τους ,μιας και βρεγμένοι μπήκαν και πέρσι και η …βροχή τους έφερε πρωτιά !

Αναμφισβήτητα η έναρξη των παιδιών ήταν θεαματική και απίστευτα κεφάτη ! Ηταν μία έναρξη απο την οποία καταλάβαινε κανείς το πόσο ήθελαν να ξανά βγουν στον αέρα ! Ηταν μία έναρξη απο την οποία καταλάβαινε κανείς πως τόσο καιρό είχαν δουλέψει για την νέα τους αυτή χρονιά και είχαν δουλέψει με μεράκι ,όρεξη και φαντασία ! Και η αλήθεια είναι, πως η φαντασία λείπει από την τηλεόραση !

Θα μου πείτε, δεν είναι νωρίς για να …ενθουσιαστούμε και να κρίνουμε ; Ναι, μπορεί απο την μία να είναι νωρίς όμως , κι απο την άλλη δεν κρίνουμε όλη την χρονιά, αλλά την πρεμιέρα ! Και να σας πω και κάτι άλλο ; Μην ξεχνάτε πως η αρχή είναι πολλές φορές – για να μην σας πω όλες – το ήμυσι του παντώς !

Για να μην μιλήσω και για την απίστευτα σπιντάτη έναρξη της εκομπής μέσα στο πλατό με μουσική ,γέλια ,κέφι ! Και με μόνο μία ματιά, σου έφτιαχναν το κέφι !

Οσο για το πως μας “καλημέρισαν” ;

“Ξεκινάει η σεζόν είναι γεγονός… Ενα γεγονός που θα το πάρουμε …ψύχραιμα. Σας υποσχόμαστε πως και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία καλή παρέα. Μία καλή και δυνατή παρέα και με αγάπη θα πορευτούμε όλο το χειμώνα .

Ξέρετε κάτι ; Η θέα από τα ….ουράνια σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Πιο …ανοιχτά και όχι τόσο στενόμυαλα. Είπαμε να αφήσουμε τις γκρίνιες και τις ανασφάλειες στο πλάι ,είπαμε να δούμε την νέα χρονιά που ξεκινά με διαφορετικό μάτι.

Σας αγαπάμε πολύ, μας λείψατε πολύ και αυτή η …πτήση μας φάνηκε αιώνες . Για ακόμα μία σεζόν θα σας προσφέρυμε το χαμόγελο ,αλλά και τον προβληματισμό. Δηλαδή, μαζί και θα χαμογελάσουμε και θα συζητήσουμε ,όμως, και τα προβλήματά μας . Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα ίδια με πέρσι και καλύτερα.

Μαζί μπορούμε να τολμήσουμε τα πάντα και να καταφέρουμε τα πάντα. Νιώθουμε τυχεροί από την αγάπη σας και γεμάτοι !…”

Read More

And More