Τι είπε η Ελένη δημόσια για το διαζύγιό της …

Καθυστερημένη κατά τρία ολόκληρα λεπτά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον «Καφέ» της η Ελένη Μενεγάκη …Και μπορεί να ήταν καθυστερημένη κατά τρία ολόκληρα λεπτά, όμως, μπήκε στο στούντιο με άλλον αέρα και φορώντας ένα λαμπερό χαμόγελο… Τόσο λαμπερό , που με έκανε να σκεφτώ, πως ήθελε να μας πει πως … «περιμένατε να με δείτε συννεφισμένη και προβληματισμένη λόγω της δημοσίευσης των σημερινών νέων φωτογραφιών μου στο «ΟΚ¨» ; Οχι δεν θα σας κάνω το χατίρι» !

Ναι, οι νέες φωτογραφίες της …αμαρτίας δεσπόζουν και σήμερα στο γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και καταλαβαίνετε το τι έχει να γίνει το μεσημέρι… Καταλαβαίνετε πως μετά την …ανάλυση της πατούσας που παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα, τώρα θα περάσουμε σε ακόμα πιο …προηγμένο στάδιο !

Και παρά το γεγονός πως χθες οργίαζαν οι φήμες πως η Χρύσλα Γεωργακοπούλου απομακρύνθηκε απο την εκπομπή της Ελένης οριστικώς και αμετακλήτως (λόγω της αρχισυνταξίας που έχει στομ «ΟΚ» και της γενοκότερης συνεργασίας της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την ΙΜΑΚΟ) ,σήμερα την είδαμε να έχει πάρει …άφεση τηλεπτικών αμαρτιών και να βρίσκεται μουδιασμένα μεν , κανονικά δε στο τηλεοπτικό της πόστο. Φυσικά το πόσο είναι δυσαρεστημένη η Ελένη μαζί της (γιατί είναι δυσαρεστημένη) αυτό είναι κάτι που θα φανεί το καλοκαίρι. Και πως θα φανεί; Απλούστατα, με το αν θα της ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιο που έχει με την εκπομπή ή αν θα θελήσει απο Σεπτέμβρη να μην την έχει και πάλι δίπλα της.

Ομως, η επιστροφή της Χρύσλας σίγουρα δεν ήταν η είδηση της ημέρας …Η είδηση της ημέρας , μην σας πω και της εβδομάδας , είναι η δημόσια έμμεση τοποθέτηση της Ελένης για το διαζύγιό της. Ναι, απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Η Ελένη μίλησε και μάλιστα; Μίλησε με όσο πιο αποκαλυπτικό τρόπο μπορούσε. Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Ελλη Στάη στο «Οφισιέλ» και στην οποία μιλούσε για τους έρωτές της ,τους γάμους της και τα διαζύγιά της , η Ελένη είπε :

«Δεν βρίσκει εύκολα ο άλλος το θάρρος για να τελειώσει μία σχέση. Πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν τις σχέσεις να συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κανένα νόημα. Χρειάζεται τόλμη , μην σας πω και ωριμότητα, να δεις πως η σχέση του τελείωσε και να πεις στον άλλο, ότι πρέπει να πάμε παρακάτω. Και μπορεί όλο αυτό να είναι δύσκολο, όμως, σίγουρα είναι πιο έντιμο απ ΄οτιδήποτε άλλο…»

Μην μου πείτε τώρα πως όντως δεν πρόκειται για την πρώτη , έμμεση ,δημόσια τοποθέτηση της Ελένης για το διαζύγιό της ; Γιατί μπορεί να ήταν μία έμμεση τοποθέτηση απο την μία, ήταν ,όμως, και …σαφέστατη απο την άλλη, αφού η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε τα μηνύματα που ήθελε.

Οβερ, όβερ εκεί στα μεσημεριανά που στήνεται καθημερινά το τηλε-δικαστήριό της ,το λάβατε το μήνυμα ή κάνει …διακοπές και δεν το έχετε παραλάβει ακόμα;

READ more