Τι έκανε την Φαίη να χαμογελά ακόμα περισσότερο;

Σου το έχω ξανά γράψει λατρεμένη… Η Φαίη Σκορδά φέτος είναι στα καλύτερά της! Μπορεί σε ότι έχει να κάνει με την οικογενειακή της ζωή να τα πέρασε και να τα περνά δύσκολα μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, όμως, σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, αυτή η χρονιά είναι η χρονιά της. Αναμφισβήτητα…

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχει κάθε λόγο να χαμογελά ακόμη περισσότερο! Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της Nielsen το “Πρωινό” της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Ούτε το… “Survivor” να ήταν!

Πιο συγκεκριμένα η καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε τον μήνα που μας πέρασε τον υψηλότερο μέσο όρο στο σύνολο του κοινού που έφτασε το 27,6% και στο δυναμικό κοινό από 15-44 ετών το 25,0%

Μάλιστα, ιδιαίτερα υψηλό είναι το μερίδιο της εκπομπής και στο γυναικείο κοινό από 25-44 ετών, με μέσο όρο τηλεθέασης 30,3%!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή από την αρχή της σεζόν έως σήμερα (Οκτώβριος 2016 -Φεβρουάριος 2017) προηγείται στην τηλεθέαση στην πλειοψηφία των κοινών. Πιο συγκεκριμέναστο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο 25,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό ήταν 23,8%. Ακόμα καλύτερες είναι δε, οι επιδόσεις της εκπομπής σε επιμέρους κοινά, όπως είναι το γυναικείο κοινό από 25-44 ετών, με 28,4%.

Μετά ,λοιπόν, από αυτά τα… μαντάτα εννοείται πως η Φαίη πετά στον έβδομο, τηλεοπτικό ουρανό και καλά κάνει!

Read More

And More