Τι Φάση: Πρεμιέρα για Γιώργο Τσαλίκη και Εβελίνα Νικόλιζα στον Alpha

Το νέο τηλεοπτικό προτζεκτ Τι φάση με παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής 20/3 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο τραγουδιστής και η γνωστή Youtuber συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες!

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

«Τα πράγματα είναι απλά, παραμονεύουμε σε εστιατόρια και καφετέριες και ψαρεύουμε συνεργούς ανάμεσα σε ανυποψίαστους πελάτες. Από εδώ θα τσιμπάμε τα θυματά μας παιδί μου. Επιλέγουμε αυτόν που μας κάνει με την βοήθεια της κοπέλας που σερβίρει πού είναι η Γιώτα μας και είναι ηθοποιός και βρίσκουμε μία καλή δικαιολογία να τον καλέσουμε πάνω στο λημέρι μας. Μόλις έρθει του εξηγούμε “τι φάση παίζει” και η φάση είναι απλή», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα!

Read More

And More