Τι γίνεται με το “Your Face Sounds Familiar”; Θα βγει τελικά φέτος στον αέρα;

Πράγματα και θάματα μας ανακοίνωσαν φέτος στην αρχή της σεζόν οι Αντεννικοί. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και η απόφαση να υπάρξει και για δεύτερη, τηλεοπτική χρονιά για το “Your Face Sounds Familiar”. Ναι, το σόου της Μαρίας Μπεκατώρου σύμφωνα με τα πλάνα του καναλιού θα βρίσκεται και αυτό τον χειμώνα στους δέκτες μας. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα ή καθ ‘ οδόν υπήρξε αλλαγή σχεδίων;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που καταφέραμε να μάθουμε από τους Αντεννικούς, όντως το “Your Face” θα βγει κανονικά στον αέρα, μόνο που αποφάσισαν λόγω “Voice” η πρεμιέρα του να μην τοποθετηθεί μέσα στο Γενάρη,αλλά να πάει λίγο πιο πίσω.

Με άλλα λόγια το “Your Face” προγραμματίζεται να βγει στον αέρα Μάρτιο, γι ΄αυτό και μόλις κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας το “Voice” το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη, οι του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του β’ μισού της σεζόν, θα δούμε στον αέρα και άλλα νέα προγράμματα, όπως είναι το τηλεπαιχνίδι “Wanted”, μία κανούργια τούρκικη σειρά που θα αντικαταστήσει τον “Σουλειμάν”, αλλά και την ελληνική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου , “Τρίχες”.

Read More

And More