Τι κρύβεται πίσω από την αποχώρηση της Αnastacia;

Έντονα συγκινημένη και στενοχωρημένη βγήκε η Anastacia στη σκηνή του ” Αθηνών Αρένα ” για να ανακοινώσει ότι το πρόβλημα υγείας που είχε δεν της επέτρεπε να τραγουδήσει στο διαγωνισμό. Η ίδια είπε ότι της παρουσιάστηκε πρόβλημα στη φωνή λόγω κάποιου μηχανήματος καπνού.

Οι άνθρωποι της διοργάνωσης όμως, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλαν, πιστεύουν πως η τραγουδίστρια ήταν ήδη άρρωστη όταν ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Προπληρώθηκε γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει και έπειτα βρήκε τη δικαιολογία ότι την ενόχλησε κάποιο μηχάνημα για να ρίξει τις ευθύνες αλλού.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει:

”Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ την Anastacia να ανακοινώνει από τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του πρώτου τελικού του EuroVoice 2010, ότι λόγω αιφνίδιου προβλήματος στη φωνή της, που κατά δήλωσή της προκλήθηκε από κάποιο μηχάνημα καπνού, δεν θα ήταν δυνατόν να τραγουδήσει.

Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών δεν στάθηκε δυνατό να μεταπειστεί και να φανεί συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει και για τις οποίες είχε προεξοφληθεί εδώ και αρκετό διάστημα.

Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ανακαλύψαμε σήμερα πως η Anastacia ζητούσε ήδη από το αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Αθήνα, στέλνοντας σχετικά γραπτά αιτήματα, αλλά και κατά την εδώ παραμονή της (από τους συνεργάτες της και τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου διέμενε) να την προμηθεύσουν με φάρμακα απαραίτητα για την αντιμετώπιση ιατρικού προβλήματος της.
Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Anastacia έφθασε στην Αθήνα άρρωστη, γεγονός που σκόπιμα απέκρυψε από τους διοργανωτές του EuroVoice 2010, επιχειρώντας να το αποδώσει δημόσια σε κάποιο στοιχείο παραγωγής εφέ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του EuroVoice 2010 εξετάζει τους νόμιμους τρόπους της περαιτέρω δράσης της”.

Τι έγινε χθες;

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σάκη Ρουβά , έσκασε σαν βόμβα και η αδυναμία της Αnastacia να τραγουδήσει στο μουσικό διαγωνισμο EuroVoice . Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε πως για λόγους υγείας δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει απόψε στο διαγωνισμό .

Αφορμή για αυτή την αντίδραση ήταν ένας μηχανισμός που τοποθέτησαν οι Ρώσοι διοργανωτές για να κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό το σόου . Πρόκειται για ένα μηχανισμό που θα γέμιζε καπνό τη σκηνή για δώσει έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό τόνο στον μουσικό διαγωνισμό . Η Anastacia εξέφρασε την αντίρρησή της στη χρήση αυτού καθώς , όπως υποστήριξε , την ενοχλεί και δεν θα μπορέσει να αποδώσει φωνητικά .

Η λαμπερή τραγουδίστρια ζήτησε ” συγγνώμη ” από τη διοργάνωση και τους παρευρισκόμενους και αποχώρησε από τo « Αθηνών Αρένα » για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της .

Εξαγριωμένο είναι το κοινό από την αποχώρηση της λαμπερής τραγουδίστριας . Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της από Ιταλία , που ήρθαν στην Ελλάδα για να την δουν και να την ακούσουν και δήλωσαν έντονα την οργή τους .

Η Anastacia είχε παραπονεθεί από την αρχή ότι υπήρχε καπνός στο χώρο που θα την εμπόδιζε να τραγουδήσει , αλλά η διοργάνωση δεν έλαβε κανένα μέτρο . Αντίθετα , πολλοί ήταν αυτοί που κάπνιζαν και σε συνδυασμό με κάποια εφέ καπνού επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα .

Δες το βίντεο

Read More

And More