Τι λέει ο Ψινάκης για τη μεταγραφή του;

Τι λέει ο Ψινάκης για τη μεταγραφή του; | tlife.gr

Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του από τον Ant1 στο Mega ο γνωστός μάνατζερ και κριτής ταλέντων Ηλίας Ψινάκης.

Ο εκρηκτικός Ηλίας αιφνιδίασε, για ακόμη μια φορά το ελληνικό κοινό, απαντώντας σε ερώτηση του star πως δεν έχει αποφασίσει που θα πάει. «Θα δω που θα πάω», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του star, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον¨»Όμορφο Κόσμο», που εκτίναξε τα ποσοστά τηλεθέασης.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ με την «τρέλα» του ,το καυστικό του χιούμορ, την αμεσότητά του και τα τηλεοπτικά του σκέρτσα, καταφέρνει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να τραβήξει τα βλέμματά, όπου κι αν βρεθεί. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, κάνει τα δυο μεγάλα κανάλια «να σφάζονται στα πόδια του».

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, φαίνεται πάντως πως προτείνουν στον Ηλία, δική του εκπομπή με φάρσες και προσπαθούν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Έτσι, εξηγείται και το κοκτέιλ που ήπιαν μαζί του, την Τετάρτη, o Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Μάκης Πουνέντης.

Ο ίδιος, πάντως επιβεβαίωσε πως του έχει γίνει τέτοια πρόταση λέγοντας ότι του αρέσει κιόλας, αλλά δεν είπε αν θα δεχτεί. «Είναι κάτι που μου κάνει κέφι και έχει χιούμορ, γιατί με την ταλαιπωρία που περνά ο κόσμος έχει ανάγκη από λίγο γέλιο για να ξεχαστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

READ more