ΤΙ λένε οι άντρες τελικά μεταξύ τους;

Πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που συζητά ο αγαπημένος σου όταν βγαίνει για καφέ με τους φίλους του. Μιλούν για τη δουλεία, για αυτοκίνητα ή για γυναίκες;

Λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά ο καλός σου δεν μιλάει ούτε για το φορτωμένο πρόγραμμα του στο γραφείο, ούτε για το νέο του αμάξι, αλλά ούτε και για εσένα!

Μιλάει για το… ποδόσφαιρο!

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η νέα παγκόσμια δημοσκόπηση που διεξήχθη σε 15 χώρες και απευθύνθηκε σε 5.300 άνδρες. Περίπου το 90% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι οι αγαπημένες τους ομάδες και οι παίκτες τους είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων με τους φίλους τους, ενώ άλλα σημαντικά θέματα απασχολούν το 45% και τα θέματα εργασίας το 34%.

«Ίσως να μην είναι τα νέα, που θα ήθελαν να ακούσουν οι γυναίκες αλλά φαίνεται ότι οι άνδρες σκέφτονται μόνο ένα πράγμα όταν βρίσκονται μεταξύ τους και αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Τιμ Ελετρον, της “Heineken International” που είναι ο χορηγός της έρευνας.

Σύμφωνα με την έρευνα τον τίτλο της πιο ποδοσφαιρόφιλης χώρας κατέκτησε η Βρετανία και ακολουθούν η Βραζιλία,η Ταϊλάνδη, η Ιρλανδία και το Μεξικό.

Read More

And More