Τι θα δούμε απόψε στις σειρές του Mega …

Τα μυστικά της Εδέμ (7.00 μ.μ.)

‘Υστερα από μια ακόμη απογοητευτική κουβέντα με τη Μελίτα, ο Στέφανος περνάει τη νύχτα με την Εριέττα. Ο Λευτέρης συναντάει τον Νικόλα στο μπαρ και η κουβέντα τους δεν λήγει ομαλά, αφού ο Νικόλας ρίχνει μια μπουνιά στον Λευτέρη. Η βιαιοπραγία του Νικόλα πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η Δάφνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νικόλας έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Η Νόρα, μετά από τη νέα επαγγελματική πρόταση, που δέχτηκε, προτείνει στη Μελίτα να δουλέψει στο γραφείο της, ως γραμματέας της. Η Δάφνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, απέναντι στον Λευτέρη και σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά της. Ο Λευτέρης την προτρέπει να το ξανασκεφτεί, διότι του είναι απαραίτητη. Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Λουκά ότι το γραφείο τους αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αντιγόνης. Την ίδια ώρα, ένα αναπάντεχο νέο αλλάζει τη ζωή της Νόρας, ριζικά.

Η ζωή της άλλης (9.00 μ.μ.)

Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα για την υποτροφία στο εξωτερικό και την ρωτάει αν υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν μεταξύ τους. Η Κάτια ρωτάει τον Φάνη γιατί δεν έχει έρθει να τη δει ο Ηλίας. Η Ξένια φοβάται ότι η Κάτια έχει αρχίσει να θυμάται. Οι φόβοι της μεγαλώνουν όταν η Κάτια την ρωτάει αν ξέρει που βρίσκεται το κλειδί από το γραφείο της. Ο Σωτήρης θυμώνει, όταν καταλαβαίνει ότι η Τόνια συνάντησε το Φάνη, και της απαγορεύει να το επαναλάβει.

Η Γενιά των 592 ευρώ (9.50 μ.μ.)

Τα μέλη της παρέας συμμετέχουν σε μια βραδιά «ταχυραντεβού», προκειμένου να γνωρίσουν καινούριους ανθρώπους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον κόσμο των σχέσεων. Η βραδιά αυτή θα κάνει τον Χαραλάμπη να βάλει σε δοκιμασία τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του, την Ιωάννα να αμφιβάλλει για το πόσο τη γεμίζει μια σχέση εξ αποστάσεως ενώ η Κατερίνα κι ο Αλέξης… θα ξυπνήσουν πολύ μπερδεμένοι !

Read More

And More