Τι θα δούμε σήμερα στις κωμωδίες του Mega !

“Πίσω στο σπίτι” :

Η Κατερίνα, έξαλλη με τα κατορθώματα του Ηλία – που είχε νοικιάσει το υπόγειο στη Ράνια για να αποθηκεύει “μαϊμού” τσάντες – αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι και να χωρίσουν. Ο Ηλίας κάνει ό,τι του ‘ρχεται στο μυαλό για να της αλλάξει γνώμη.

Την παρακαλάει, της ορκίζεται, της κάνει καντάδα, τη γλυτώνει από επίθεση ληστών στο μαγαζί που όμως η Κατερίνα μαθαίνει ότι ήταν σταλμένοι από τον Περικλή. Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, ενώ γίνεται το δικαστήριο για το διαζύγιό της. Ο Κωστής πιάνει τον Δημήτρη και την ‘Αντζελα σε τρυφερή στάση και καλεί την ‘Αννα. Επιτέλους, πρέπει κάποιος να της ανοίξει τα μάτια.

“Με λένε Βαγγέλη” :

Στη λίστα του Βαγγέλη υπάρχουν πολλές πράξεις για τις οποίες ντρέπεται. Μια από αυτές είναι η κλοπή της Καντίνας του Παππού, της πιο καλής καντίνας για σάντουιτς στην περιοχή. Την έκλεψε και την έκρυψε μαζί με τον Ιορδάνη για 200 ευρώ που τους έδωσε ο ιδιοκτήτης ενός φαστφούντ που ήθελε την πελατεία.

Ο Βαγγέλης δίνει ξανά την καντίνα στον παππού προκειμένου να διορθωθεί η παλιά αδικία και σιγά σιγά οι πελάτες επιστρέφουν. Ο ιδιοκτήτης του φαστφούντ ενοχλείται και, για να μη χάσει την πελατεία του, πληρώνει ξανά τον Ιορδάνη να κάψει την καντίνα. Ο Βαγγέλης εξοργίζεται και αποφασίζει να διεκδικήσει αποζημίωση για λογαριασμό του παππού. ‘Ομως είναι και ο ίδιος μπλεγμένος και αυτό περιπλέκει την κατάσταση…

Read More

And More