Τι θα δούμε το βράδυ στις κωμωδίες του Mega !

“Πϊσω στο σπίτι” :

Η οικογένεια Ακίνδυνου, προτρέπουν την Κατερίνα να λέει το φλιτζάνι προκειμένου να κερδίσουν χρήματα και να εκσυγχρονίσουν το μαγαζί. Η Κατερίνα ξεκινάει καινούρια καριέρα ως “φλιτζανού”. Στο μαγαζί έρχεται, από την Αμερική, ένας παλιός της φίλος, απωθημένος έρωτας από τα σχολικά τους χρόνια.

Η Κατερίνα τού εξομολογείται την ανέχεια και τα χρέη που έχουν μαζευτεί κι εκείνος έχει μια ιδέα πώς να τους βοηθήσει. Κάνει στον Ηλία μια ανήθικη πρόταση, να κοιμηθεί μια νύχτα με την Κατερίνα και να τους ξελασπώσει. Ο Ηλίας γίνεται έξαλλος αλλά τα παιδιά αρχίζουν να το σκέφτονται. Η ‘Αννα αποφασίζει να επιστρέψει στην Κρήτη γιατί δεν ανέχεται την απιστία του Δημήτρη.

“Με λένε Βαγγέλη” (Ε) :

Η σχέση του Βαγγέλη με τους έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους ήταν πάντοτε προβληματική. ‘Ετσι, δεν αισθάνεται καθόλου καλά όταν πρέπει να επιστρέψει ένα κλεμμένο laptop και ανακαλύπτει πως ο ιδιοκτήτης του είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Και ακόμα χειρότερα, καθηγήτρια. Παρόλα αυτά, η γνωριμία του Βαγγέλη με την Αλεξάνδρα θα εξελιχθεί απρόσμενα καλά καθώς μια αμοιβαία συμπάθεια αναπτύσσεται μεταξύ τους. ‘Ωσπου επεμβαίνει το κάρμα ανατρέποντας τα πάντα…

Read More

And More