Τι τηλεθέαση “χτύπησε” το δεύτερο live του “Just”;

“Just the two of us” πως λέμε… χαλαρά, ε λέμε… χλιαρά! Το δεύτερο live του “Just the two of us” είναι πια παρελθόν και παρά το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά και το πρώτο διαγωνιστικό live του συγκεκριμένου προγράμματος, δεν κατάφερε να χαρίσει στο Mega τα προσδοκώμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια; Παρά τον ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες μετά την πρεμιέρα του σόου και τα απίστευτα τηλε-παρατράγουδα που σημειώθηκαν και παρά το γεγονός ότι χθες βράδυ είχαμε να κάνουμε με ένα live που είχε και…αποχώρηση, το ενδιαφέρον του κόσμου όχι μόνο δεν… φούσκωσε, αλλά…ξεφούσκωσε και ακόμα περισσότερο, σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα.

Ετσι, το χθεσινό live δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε καν το φράγμα του 30,0% (πάνω από το οποίο κινήθηκε την περασμένη Τετάρτη) και κατρακύλησε στο 27,7%. Ποσοστό μετριότατο,αν αναλογιστεί κανείς πως το εν ΄λόγω φορμά θα μπορούσε να χτυπάει με άνεση 40άρια!

Βέβαια χθες είχε και ποδόσφαιρο, αλλά η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως αν ένα πρόγραμμα έχει δυναμική, η δυναμική του αυτή δε γίνεται… μαγική εικόνα ανάλογα με τον ανταγωνισμό.

Το “Just the two of us” ,λοιπόν, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 27,7%, ενώ την ίδια ώρα το Τσάμπιονς Λιγκ στην ΔΤ τηλεόραση άγγιξε το 19,5%, το “Δια Ταύτα” του Λάκη το 17,4%, ενώ αναμφισβήτητα οι μεγάλοι χαμένοι της χθεσινής βραδιάς ήταν τα “Καρντάσιανς” που μόλις και μετά βίας κατάφεραν να συγκρατηθούν στο 11,6%.

Read More

And More