Τη χτύπησε κεραυνός την ώρα που της έκανε πρόταση γάμου!

Σε τραγωδία κατέληξε ο “κεραυνοβόλος” έρωτας δυο νέων στην Αυστραλία, όταν η γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό, τη στιγμή που ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου.

Ο 35χρονος Richard Butler, γνωρίζοντας την μεγάλη αγάπη της συντρόφου του για τη φύση και την πεζοπορία αποφάσισε να της κάνει μια πρόταση γάμου που θα τη θυμόταν για όλη της τη ζωή. Πήρε, λοιπόν, την 25χρονη Bethany Lott, για να κάνουν μια βόλτα στο βουνό Ν. Καρολίνα της Αυστραλίας και μόλις έφθαναν στην κορυφή, σχεδίαζε να της κάνει πρόταση γάμου. Φαίνεται όμως, πως δεν τα είχε υπολογίσει καλά.

Όταν ξεκίνησαν τη βόλτα άρχισε να ψιλοβρέχει, αλλά ξαφνικά η βροχή έγινε δυνατή καταιγίδα. Μόλις, ο νεαρός άνδρας έβγαλε το δαχτυλίδι και έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα, χτύπησαν τρεις δυνατοί κεραυνοί. Το ζευγάρι απέφυγε τους δυο, αλλά ο τρίτος χτύπησε θανάσιμα την κοπέλα.

“Την χτύπησε ο κεραυνός, πετάγοντας την αρκετά μέτρα μακριά. Για 15 λεπτά της έκανα τεχνιτή αναπνοή και προσπαθούσα να καλέσω βοήθεια από το κινητό, αλλά δεν τα κατάφερα”, λέει συγκλονισμένος ο αρραβωνιαστικός της.

Η κοπέλα δεν κατάφερε, τελικά, να γλυτώσει! Το μόνο που πρόλαβε να πει πριν πεθάνει, κοιτώντας το δαχτυλίδι, ήταν “Κοιτα τι όμορφο που είναι!”, είπε ο σύντροφος της.

Read More

And More