Τηλε-συνοικέσιο έκπληξη. Ποια δημοσιογράφος είπε το “ναι” στον Alpha;

Μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους, μία δημοσιογράφος την οποία εδώ και χρόνια, εδώ και πολλά χρόνια την έχει κερδίσει η έρευνα και κατά καιρούς έχει παρουσιάσει στους δέκτες μας πολλά κι άκρως ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, μία δημοσιογράφρος η οποία μέχρι τώρα είχε λειτουργούσε μέσα από ομάδα, αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και τη νέα τηλεοπτική χρονιά να αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες και παρέες.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Σοφία Παπαιωάννου, η οποία μας αιφνιδίασε όλους με το μεγάλο “ναι” που αποφάσισε να πει στον Alpha. Η Σοφία Παπαιωάννου, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, αποφάσισε να ακολουθήσει πια τον δικό της τηλεοπτικό δρόμο και να μην παραμείνει στο πλευρό τόσο του Αλέξη Παπαχελά, όσο και του Τάσου Τέλογλου.

Με άλλα λόγια η δημοσιογράφος κλείνει πίσω της την πόρτα του ΣΚΑΙ και των “Νέων Φακέλων” και ξεκινά από το Φθινόπωρο και μετά την δική της εβδομαδιαία, εκπομπή έρευνας. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού του προφίλ, ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του τη Σοφία Παπαϊωάννου. Η μεγάλη εμπειρία της στην έρευνα καθώς και η δημοσιογραφική της αξιοπιστία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη του Alpha για έγκυρη ενημέρωση.

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, η οποία έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής μέσα από την πολύχρονη πορεία της στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας. Μαζί με μια ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, η Σοφία Παπαϊωάννου θα αναδεικνύει όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο Alpha, μετά την ενίσχυση του Alpha News, την ανανέωση της συνεργασίας του με τις εκπομπές «Αυτοψία» και «60’ Ελλάδα», αλλά και την ένταξη στο πρόγραμμά του της νέας εκπομπής έρευνας της Σοφίας Παπαϊωάννου, συνεχίζει την οικοδόμηση του ενημερωτικού του προφίλ έτσι ώστε να ανταποκριθεί δυναμικά στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των τηλεθεατών για σφαιρική, αντικειμενική και μαχητική ενημέρωση…”

Read More

And More