Τηλεθέαση: Μυθοπλασία ή reality επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό;

Βράδυ Δευτέρας χθες και τα βαριά πυροβολικά των καναλιών προβλήθηκαν μέσα από την μικρή μας οθόνη. Το GNTM έκανε τα πάντα για να κερδίσει την τηλεθέαση και να βγει νικητής, βάζοντας τα επίδοξα μοντέλα να κάνουν την πρώτη τους γυμνή φωτογράφιση. Από την απέναντι όχθη, βέβαια, οι “Άγριες Μέλισσες” έκαναν το δικό τους πάρτι στους πίνακες της τηλεθέασης. 

Πιο συγκεκριμένα, το GNTM σημείωσε 24,2% στο νεανικό κοινό και 16,7% στο γενικό σύνολο (σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα). Απέναντι, ακριβώς, ο ANT1 έπαιζε μυθοπλασία, βγαίνοντας ξεκάθαρα νικητής στην αρένα τηλεθέασης. Η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου “Παρουσιάστε” έκανε πρεμιέρα με το δεξί, σημειώνοντας 23,3% στο δυναμικό και 21,8% στο γενικό. Τα υψηλά νούμερα συνεχίστηκαν, με τις “Άγριες Μέλισσες” να κάνουν 27,3% στο νεανικό και 29,6% στο σύνολο.

Όσον αφορά το Big Brother στον ΣΚΑΪ, το οποίο ξεκίνησε στις 23:00, σημείωσε 16,9% στο δυναμικό και 15,3% στο γενικό. Αμέσως μετά τις σειρές του ANT1, ακολούθησε η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένη την Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε 11,8% στο δυναμικό και 17,2% στο γενικό.

Read More

And More