Την Κυριακή τα “Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016” στην Καλαμάτα!

Αντίστροφα μετρούν για τον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς “Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016”, οι νεαρές υποψήφιες που ετοιμάζονται για το στέμμα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου “Elite City Resort”.

Λίγο πριν την τελική αναμέτρηση, όμως, τα κορίτσια βρέθηκαν σε κοινή βραδική έξοδο και έκαναν μια έκπληξη στον πρωταγωνιστή από τη σειρά του Alpha “Το σόι σου” Γιώργο Γιαννόπουλο, με αφορμή τα γενέθλιά του. Η συγκέντρωση έγινε στο εστιατόριο Yiamas Gastro Bar στην Καλαμάτα.

Οι πανέμορφες συμμετέχουσες του διαγωνισμού με τον Διοργανωτή κ. Νίκο Μπάμπαλη και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, βρέθηκαν στο εστιατόριο μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν από τον γενικό Διευθυντή του Elite City Resort κ. Νίκο Μαλαπέτσα και ευχήθηκαν στον αγαπητό ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξή του. Φυσικά δεν χάλασε το χατίρι στις καλλονές του Διαγωνισμού Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» και φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς.

Οι ηθοποιοί της σειράς βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πραγματοποιούν γυρίσματα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο τηλεοπτικός Βαγγέλης Χαμπέας κατάγεται από τη Μεσσήνη. Έτσι η οικογένεια δέχθηκε την επίσκεψη των συμπέθερων της για διακοπές.


Read More

Read More