Την… «ψυχή» του Mega, διεκδικούν ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1! Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Την… «ψυχή» του Mega, διεκδικούν ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1! Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. | tlife.gr

Την… «ψυχή» του Mega! ‘Ενα πολύτιμο στέλεχος που έχει δουλέψει σκληρά στο Μεγάλο Κανάλι σχεδόν από την πρώτη του μέρα μέχρι και σήμερα. ‘Ενα στέλεχος που έχει γράψει στη Μεσογείων την δική του ιστορία, όπως επίσης έχει γράψει και το δικό του κομμάτι ιστορίας στο βιβλίο της ιδιωτικής τηλεόρασης, πολιορκείται στενά κι από τον ΣΚΑΙ, αλλά κι από τον ΑΝΤ1.

Ένα άνθρωπος που απέδειξε πως στο χώρο της τηλεόρασης μπορείς να υπάρξεις και να κάνεις καριέρα, ακόμα κι όταν είσαι… ευγενής και χαμηλών τόνων. Γιατί ο Λοίζος Ξενόπουλος είναι ένας άνθρωπος από τους ελάχιστους, που όσα χρόνια κι αν βρίσκεται στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης κι από όποια θέση – ακόμα κι από την θέση του διευθυντή προγράμματος -, ποτέ δεν ξέχασε τους καλούς του τρόπους!

Ο Λοίζος Ξενόπουλος ,λοιπόν, πολιορκείται κι από το κανάλι του Αμαρουσίου κι από το κανάλι του Φαλήρου. Βέβαια, όλο αυτό το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΣΚΑΙ είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι και γι ΄αυτές τις επαφές ήδη σου έχω μιλήσει αρκετές φορές, όμως, οι επαφές που έχει τον τελευταίο καιρό με τον ΑΝΤ1, δεν είχαν δει μέχρι σήμερα και μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το φως της δημοσιότητας.

Το ρεπορτάζ ,λοιπόν, τρέχει και έχω πολλά να σου… μαρτυρήσω λατρεμένη. Ας ξεκινήσουμε από τα του ΑΝΤ1 που είναι εντελώς… «φρέσκα κουλούρια».

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Λοίζος Ξενόπουλος έχει δεχτεί κρούση από τους Αντεννικούς, προκειμένου να πάρει την πραγματικά μεγάλη απόφαση και να κλείσει πίσω του την πόρτα του Mega.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, έχει έρθει σε επαφή με το πραγματικά πολύτιμο στέλεχος του Mega – κυρίως γι ΄αυτή την εποχή που μιλάμε, μιας και είναι ουσιαστικά αυτός που με την διοικητική του παρουσία εξακολουθεί να κρατά ζωντανό το κανάλι -, με στόχο να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, του έχει προταθεί να αναλάβει όλη την ευθύνη του προγράμματος που έχει να κάνει με την ελληνική παραγωγή και μυθοπλασία.

Άλλωστε, ο Λοίζος Ξενόπουλος για όσους γνωρίζουν, πριν χριστεί διευθυντής προγράμματος του Mega, επί σειρά ετών δούλευε στο πλευρό του τότε ισχυρού άνδρα του καναλιού της Μεσογείων και διευθυντή προγράμματος, Πέτρου Μπούτου, έχοντας πάντα την ευθύνη να «τρέχει» την μυθοπλασία του καναλιού, φέρνοντας στους δέκτες μας μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Έτσι, ο Γιάννης Λάτσιος βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, βάζοντας στόχο να ενισχύσει περισσότερο το κομμάτι της «μυθοπλασίας» στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη μεριά το… φλερτ με τον ΣΚΑΙ αναζωπυρώθηκε. Το ρεπορτάζ ,λοιπόν, που έχω λέει, πως χθες η ισχυρή κυρία του ΣΚΑΙ, η Εύα Κουτσαφτάκη, για ακόμα μία φορά μίλησε με τον Λοίζο Ξενόπουλο, για να δουν αν τελικά θα συνεργαστούν και αν ο Λοίζος βρεθεί στον ΣΚΑΙ, αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού διευθυντή προγράμματος, στην μετά Άλκηστις Μαραγκουδάκη εποχή.

Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Λοίζος Ξενόπουλος δεν έχει δώσει σε καμία πλευρά, καμία συγκεκριμένη κι οριστική απάντηση. Τα πάντα είναι ρευστά, μιας και τα πάντα είναι υπό συζήτηση. Το MEGAλο ερώτημα για τον Λοίζο Ξενόπουλο είναι, για το αν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από το Mega. Για το αν έφτασε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος και να κλείσει δυστυχώς με τον πιο γκρίζο και μελαγχολικό τρόπο.

Τα χρόνια του Λοίζου Ξενόπουλου στο Mega είναι πολλά, όπως είναι πολλά και όλα όσα έχει χάσει ή έχει να χάσει, φεύγοντας από το κανάλι κι εγκαταλείποντας όλα τα εγρασιακά του δικαιώματα.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και όλα τα παιδιά του Mega που έχουν δουλέψει τόσο σκληρά για το κανάλι και δυστυχώς έχουν μπει εδώ και περίπου δύο χρόνια σε αυτή την… τιτάνια περιπέτεια, βλέποντας κυριολεκτικά τους κόπους μίας ζωής να πηγαίνουν χαμένοι, μιας και πολλοί έχουν υποσχεθεί το ΘΑΥΜΑ να ζωντανέψει και πάλι το Mega, όμως, ο καιρός περνά και αυτό το ΘΑΥΜΑ δεν γίνεται!

Εν αναμονή εξελίξεων ,λοιπόν, αν και κάτι μου λέει πως σε περίπτωση που ο Λοίζος Ξενόπουλος βάλει τελεία στο κεφάλαιο Mega, το πιο πιθανό είναι να πάει όντως στο ΣΚΑΙ…

READ more