Τιτίκα Στασινοπούλου: «Όλοι ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τις δικές του ιδιομορφίες αλλά αυτό δεν αφορά εμάς»

Για τους δυο προφυλακισμένους συναδέλφους της Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένα άτομο ιδιαίτερα προικισμένο, είναι μορφωμένος… Εμείς έχουμε συνεργαστεί πολύ ωραία. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συνεργασία μας. Όταν συνεργαστήκαμε για τον Έλιοτ, μου έδωσε το καμαρίνι του. Όλοι ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τις δικές του ιδιομορφίες αλλά αυτό δεν αφορά εμάς, ούτε κανέναν άλλο αφορούσε.

Όλα αυτά που βγήκαν μετά, με το #metoo κτλ… εντάξει, δε θα ήθελα να είμαι η μάνα κανενός παιδιού από αυτά. Αλλά βλέπεις, οι νεότεροι άνθρωποι είναι πολύ επιρρεπείς στο να κάνουν γρήγορα καριέρα και δεν έχουν φραγμούς» είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος που ξεχείλιζε από ταλέντο αλλά δεν ήταν έτοιμος ο χαρακτήρας του να αντιμετωπίσει αυτό το βουνό. Ήταν κακομαθημένος. Δε θα του δώσω άφεση αμαρτιών, δεν είμαι εγώ  Θεός για να συγχωρώ αλλά πιστεύω στη συγχώρεση»

Read More

And More